Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Si det til sjefen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Si det til sjefen?

mars 7 2022 - 18:39
Jeg har engstelig unnvikende personlighetsforstyrrelse med angst og tilbakevendende depresjon. Det eneste jeg vil er å fungere i jobb. Jeg får det til i en viss grad. Noe som jeg vet hadde hjulpet meg veldig er hjemmekontor et par dager i uken. Jeg trives ikke gå godt på et kontor med mange mennesker, og en kollega trigger meg veldig da hun kan være ganske hard og komme med kritikk på en ikke så vennlig måte.

Problemet er at da må jeg fortelle sjefen om mine psykiske lidelser og det er kjempeskummelt. Jeg har kun jobbet der en måned og er bare praktikant. Jeg vil egentlig gjøre et godt inntrykk og ikke være en belastning, men jeg kjenner allerede nå at dette ikke går i lengden og er nå sykmeldt noen dager for å komme meg til hektene igjen. Jeg ønsker jo å unngå nettopp det å bli sykmeldt. Hvordan forteller jeg dette til sjefen? Jeg aner ikke hvordan hun ser på psykiske lidelser, eller om hun har noen fordommer til dette. Til vanlig har jeg et godt inntrykk av henne og hun virker hyggelig og blid.
Avatar

Hei!

mars 7 2022 - 20:44
Jeg tenker at du har ingenting å tape på å si det, siden du allerede etter bare en måned har måttet sykemelde deg pga dette. Jeg tenker at du da er avhengig av å få lov til å ta hjemmekontor hvis du skal kunne fungere i lengden? for hvis du ikke sier noe og blir mye sykemeldt i løpet av prøvetiden, så må vel det være "verre"? Du sier også at du har et godt inntrykk av henne og hvis det er mulig med hjemmkontor(ellers så hadde du sikkert ikke tenkt på det som en løsning) så er det vel bare å spørre? Det er jo mer og mer vanlig med litt hjemmekontor nå for tiden. Er det ikke bare å si at du har angst og er litt introvert og at du hadde fått konsentrert deg bedre hjemme og dessuten ikke blitt så sliten?
Det har jo blitt så mye åpenhet rundt angst og jeg tenker at du behøver å si så mye mer enn det og så stiller hun spørsmål hvis det er noe mer hun lurer på?

Lykke til!
Til forsiden