Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ser kjente ansikter overalt.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ser kjente ansikter overalt.

juni 11 2019 - 04:41
I det siste har jeg trodd at jeg har sett kjentfolk overalt når jeg er ute. Det er bare et lite sekund jeg tror at jeg drar kjensel på folk, men det er jo bare ukjente som jeg krysser i forbifarten. Det er jo ikke sånn at jeg går bort og snakker med dem. Er som sagt bare et lite sekund jeg tror at det er en kjent person, så er det bare en fremmed. Dette er noe som pleier å skje når jeg har sovet dårlig og det var ganske ille i dag. Sliter med angst og depresjoner fra før av og er redd for at jeg skal bli psykotisk... Andre som har hatt det på samme måte?
Avatar

Re: Ser kjente ansikter overalt.

juni 15 2019 - 12:00


Dette tror jeg de fleste opplever i større eller mindre grad. Selvfølgelig plagsomt når du sliter med andre ting i tillegg og lurer på om du er i ferd med å bli psykotisk. Det er jeg sikker på at du ikke er.
Jeg har et ansikt som sikkert ligner på mange og blir ofte kontaktet av alle mulige mennesker som tror de kjenner meg - dette er helt sant. Ikke plagsomt for meg, men det sier noe om hvor vanlig det er å se på ansikter/kropp/holdning. Mange har trekk som man gjenkjenner og det er nok grunnen til at vi tror vi kjenner igjen folk vi aldri før har møtt.

Det er jo også sånn at jo større bevisstgjøringen rundt dette er, jo flere kjente ansikter vil du møte.
Jeg er sikker på at dette er forbigående.

Ha en fin sommer!
Avatar

Hei

juni 27 2019 - 23:11
Skjer det ofte at folk du kjenner el har møtt før at du ikke kjenner igjen ansikter.at du kan gå forbi folk du har møtt før men blander ansiktene sammen?
Til forsiden