Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ser et mønster i å bli sykemeldt fra jobb..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ser et mønster i å bli sykemeldt fra jobb..

aug 28 2019 - 23:47
Har hatt angstproblematikk siden 2012. Er utdannet og har fast stilling med krevende jobb i form av eldre mennesker med langtkommet demens. Har hatt jobben siden 2014, og har nå vært sykemeldt fra den 3 ganger. Sykemeldinge har vart i lengre perioder med full sykemelding til å begynne med, for å så komme tilbake gradert før fullt.

Har to barn og mann. Jeg ser nå at jobben på en måte suget energi og ork ut av meg. Den framkaller angst og jeg gruer meg i lange perioder før hver vakt fordi jeg føler at energilagrene mine er tomme og psyka blir tappa. Jeg ser et mønster nå gjennom årene at jeg noen dager pr mnd i hvertfall må ha dager det jeg faktisk ikke gjør noe. Ikke fordi jeg er lat, men fordi det føles ut som at jeg ikke klarer noe. For mange lyder blir alt for mye, og jeg bruker enormt lang tid på vanlige gjøremål. Akkurat som det er vanskelig å avslutte det jeg har begynt på og innstille meg på nytt.. Høres helt rart ut.. Jobben min tapper meg og det går definitivt utover min rolle som mor og samboer hjemme. Jeg spiser sunt og prøver å trene, men siste året har treningen gått fra tredemølle og vekter til kun turer og yoga for å i det hele tatt klare noe. Jeg har typiske angst symptomer som jeg er godt kjent med som kortpust, hjertebank, følelse av å være utafor meg selv, frykt uten grunn, o. L. som kommer og går. I det siste kjenner jeg også at jeg blir mye sint og frustrert, noe som egentlig ikke er likt meg.. Jeg gråter også ofrere nå igjen. Er det jobben eller er det meg.. Er det utbrenthet som aldri går over eller er det noe annet.. Jeg ønsker å jobbe fordi følelsen av å mestre og være til nytte er så sabla god for selvfølelsen. Samtidig som akkurat nå blir jeg kvalm av tanken på å være på jobb.

Jeg vet ikke hvor jeg vil med dette, bare høre om noen ser noe jeg ikke ser i situasjonen min, eller om noen bare vil dele tanker..
Avatar

hmmmmm

aug 29 2019 - 02:05
først: du gjør en fantastisk viktig jobb
min mor var dement sine siste år her
det finnes mange engler i yrket asså
men om det er det rette for deg vites ikke
kanskje tar den for mye energi av deg
kanskje lar du den tappe deg helt
jeg vet ikke for jeg kjenner deg ikke
kanskje tappes du av annet også
prøv å fokusere på det hele
noe bør du foreta deg virker det som ;)
Til forsiden