Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sepsis angst!! hjelp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sepsis angst!! hjelp

feb 11 2018 - 19:21
Igår fikk jeg plutselig røde flekker og sånn på tommelen, og så noe røde flekker på handen generelt, da googlet jeg "sepsis" og der sto det om røde områder osv som kunne være sepsis... og så leste jeg da at sepsis kan lage beinsmerter og andre smerter, idag når jeg våknet så var alt helt normalt etter 2-3 timer hadde jeg plutselig vondt i beina, armene. har gått veldig mye de siste 2 dagene så kan det være gangsperr? Pulsen min er og veldig forhøyet ikveld... Hjertet slår fortere, Kjenner pulsen i magen svært godt og pulsen i armen er rask... hjelp meg
Avatar

Sepsis

feb 11 2018 - 23:32
Har aldri hørt om denne sykdommen da men tror nok ganske sikkert at det er ikke det da har fått. Som du sier har du gått mye i det siste og det gir deg nok endel vondt i muskler, sener og ledd i føtter, spesielt om du ikke pleier å gå så mye.
Høy puls kommer sannsynligvis av at du tenker veldig mye på dette nå og stresser deg opp unødvendig. Bare prøve å slappe av og prøv å tenke på andre ting, finne på noe annet enn å sitte å kjenne etter symptomer.
Du er nok bedre i morgen og da kan du ta kontakt med legen for å få avkreftet det hele.
Lykke til :)
Til forsiden