Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Seponering Cipralex

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Seponering Cipralex

aug 7 2022 - 09:45
Jeg har gått på antidepressiva i tre år ca, og det siste året har jeg gått på 20mg Cipralex. Jeg seponerer nå fra 20 til 10 mg og har vært på 10 i snart tre uker. Legen min sa jeg ikke kom til å kjenne noe særlig på seponeringssymptomer ettersom jeg gjør dette sakte,men jeg har vært vanvittig trøtt de siste ukene,liten matlyst,vondt i hodet og angsten øker spesielt mot kvelden. Jeg kan sove i 16 timer i strekk. Det kjennes totalt håpløst ut og jeg vet ikke om jeg klarer å stå i dette til det er ferdig. Vil virkelig ikke starte på ny ssri heller. Håper virkelig noen har noen gode råd eller erfaringer
Avatar

Cipralex vs zoloft

aug 7 2022 - 16:35
Jeg har fått råd fra psykiater om å gå over på Prozac ( fluoxetine ) først når jeg skal trappe ned på zoloft fordi Prozac har lenger halveringstid og dette skal vist gjøre det lettter å trappe ned. Cipralex har ca. 30 timer halveringstid, 4-6 døgn for fluoksetin.
Avatar

Re: Seponering Cipralex

aug 7 2022 - 18:27
Er det ikke noe problem å kryssbytte på den måten? Vil man ikke få noen ytterligere symptomer om man skifter fra Cipralex feks til fluoksetin? Jeg kan altfor lite om dette
Avatar

Bytte

aug 7 2022 - 19:06
Har nettopp startet å gå over fra Zoloft til Prozac men merker ikke noen store forskjeller nå. Tar nå begge og skal gjøre det en stund og så ta vekk Zoloft. Begge er på en lav dose da; 20/25 mg.
Avatar

Re: Seponering Cipralex

aug 7 2022 - 19:59
Det blir spennende! Masse lykke til! Skal ta en prat med legen min og høre hva han tenker, for det her er slitsomt å holde ut i lengden..
Avatar

Takk for det.

aug 7 2022 - 20:28
Min depresjon mens jeg går på lav dose eller når jeg har tatt vekk medisinene helt har vært knusende. Psykiater sa til meg at det kunne ta noen måneder før hjernen tilpasset seg og symtomer du beskriver er nok av samme grunn. Håper det blir letter etter at jeg kommer over på fluoksetin.
Avatar

Re: Seponering Cipralex

aug 8 2022 - 16:17
Krysser fingrene.. det er vanvittig tungt å holde ut i uker eller måneder med div symptomer/depresjon og angst
Til forsiden