Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvforakt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selvforakt

juli 1 2022 - 20:05
Hei, jeg trenger bare et outlet for følelser. Og kanskje jeg trenger å få tilbakemeldinger fra noen jeg aldri vil vite hvem er.
Jeg sliter hver dag, hver gang jeg ser meg selv, i bilder eller i speil. Jeg kjenner ikke igjen det jeg ser. I hode mitt er jeg et skjønnt menneske med et behagelig utseende. Men i det jeg møter meg selv, gjør jeg det med forakt og vemmelse. Personen er ikke meg som jeg kjenner meg.

Jeg har siden jeg var liten lært at å være pen er viktig, og jeg har ALLTID tenkt at jeg var helt vanvittig vakker. Så ble jeg ungdom og verdensbilde og selvinnsikten tok meg med sjokk.

Jeg er liksom en oppegående person med et helt eget firma. Den lille jenta fra 90-tallet hadde vært så stolt. Jeg er også stolt. Men det stopper ved speilet. Jeg hater meg selv så mye at jeg ikke fungerer ordentlig. Og alt går ut over kjæresten min og barnet mitt fordi jeg ikke vil gjøre mye greier fordi jeg er så stygg.

Jobben min hjelper meg å glemme og å fokusere på andre ting. Men med en gang jeg ikke er distrahert av jobb så kommer selvforakten så jævlig hardt på.

Jeg har ingen tro på at jeg kan endre tankesettet. Så det eneste jeg kan gjøre er å endre på utseende. Men det kan jeg heller ikke. Fordi jeg er så jævlig i mot Kropps og utsendepress. Og alle jeg kjenner vet at jeg heier på alle kropper og utseender . Men i all hemmelighet dør jeg sakte av selvhat.
Avatar

Trist å lese

juli 3 2022 - 11:50
Jeg synes dette var veldig trist å lese. Det virker som det mangler noe i livet ditt. er det noen mennesker du ikke har kontakt med lenger? Noen interesser eller hobbyer som du savner? Jeg hadde nok søkt profesjonell hjelp om jeg var deg, for dette kan ikke være bra for deg eller din familie.
Avatar

Du er ikke alene!

juli 19 2022 - 13:55
Hei, jeg har kjent på dette selv. Det er veldig trist å høre om, men du er virkelig ikke alene! Jeg skjønner godt at du tenker at du ikke får endret tankene dine, men jeg håper så inderlig på ar du finner en hjelp som fungerer til dette. For meg har det gått i bølgedaler, men etter å ha gått i kognitiv terapi en god stund kjenner jeg nå at de bølgdalene ikke er like dype som de var før. Det tar tid og er hard jobbing (skriving hver dag og å gi komplimenter til seg selv b.la) men jeg håper virkelig du får det bedre med deg selv, det fortjener du.
Til forsiden