Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Savner megselv ..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Savner megselv ..

okt 3 2013 - 18:02
Flere som på dårlige dager føler at man er langt borte fra segselv, ingen å prate med for ingen jeg vet om har hatt angst og aner ikke hvor ille det er..
Noen ganger slår tanken meg at ikke engang psykologen har vært borti dette før selv, klart hun har studert det osv, men hun aner ikke hvor vanskelig det er selv. Man gjør jo ikke det mtp angst!

Huff, føler meg så alene til tider.. Prøver å snakke med de nærmeste om det, men jeg føler meg så langt unna megselv, dette holder meg unna arbeidslivet også, jeg hater det!
Kjempet i et halvt år nå, kommet langt - men er så redd for at det bare skal stoppe opp, men det gjør ikke det, sant? Det går fremover? Prøver å overbevise meg om det og tenke fremover og ikke bakover.
Avatar

HEI

okt 3 2013 - 18:38
Veldig enig med deg der. Man føler seg veldig alene, man føler seg rett og slett dum. I andres øyne(som ikke har opplevd angst) er alt så veldig lettvint og alt er bare bare... :/
Jeg tenker også at psykologer og psyk. sykepleiere vet liksom det som står i teoriboka,men ikke hvordan det faktisk er å ha angst.
Jeg føler meg så annerledes da jeg snakker med noen som faktisk har erfart hvor forferdelig angsten kan være. :(
Avatar

Samme her

okt 4 2013 - 18:27
Jeg savner også meg selv... Er så ufattelig lei av å ha det slik som jeg har det nå. Har hatt diagnosen angst i 7 år nå, men de fæle perioden kommer med ujevne mellomrom, og nå har jeg vært i en slik periode i flere måneder. Er så sliten og lei, og føler ikke at det nytter å snakke med noen om det lenger. De lytter og har sikkert medfølelse, men det føles bare frustrerende å gnage på det samme om og om igjen til folk som ikke skjønner hvordan det er.
Avatar

Hei.

okt 4 2013 - 21:44
Det er til stor hjelp å väre åpen om sine tanker og fölelser til nermeste familie og näre gode venner. man får satt ordpå og formidlet til noen som lytter. Mann blir bedre og bedre for hver gang.
Det handler om å finne seg selv. Styre bilen sin sjöl og ikke alltid leve opp til andres forventninger. Man har nokk med å leve opp til sine egne.
Avatar

Hm..

okt 7 2013 - 18:02
Ja, det er noe med det.. Noen ganger tenker jeg bare at psykologen engang ikke forstår hvor jævlig dette er, klart hun har studert osv, men hun har ikke hatt det selv og aner ikke hvordan det er å leve sånn.
Iværtfall ikke når personen du var før forandret seg totalt på dagen - som skjedde meg!
Det er slitsomt, men er også å bare prøve å være flink å se frem til den dagen man blir frisk igjen, det må skje, jeg må bli frisk tenker jeg. Og jeg gleder meg.
Til forsiden