Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Samtalene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Samtalene

juli 8 2018 - 22:38
Jeg sitter mye isolert på rommet mitt, da jeg ikke har venner i området her jeg bor. I tillegg Har jeg hatt litt sosiale problemer dersom jeg først kommer ut blant folk. Dersom jeg er blant flere folk, klarer jeg ikke snakke noe serlig (jeg stammer/ får hjernteppe osv)
Men til vanleg (når jeg er alene) fører jeg dialoger med meg selv som om det er folk til stede (alt fra moren min til en psykolog/ fremmede). Dette gjør jeg flere ganger til dagen, noe om gjør at jeg frykter jeg begynner å bli psykisk syk. Noen som har opplevd lignende/ har erfaringer med dette??
Avatar

hei

april 22 2019 - 22:56
Jeg tror ikke det å snakke høyt til seg selv, betyr du er psykisk syk,men høres ut som om du sliter med litt sosial angst
Avatar

Hei kristian

april 23 2019 - 01:00
Det er godt mulig at du ved å prate på den måten fyller den ensomheten siden du er mye isolert.Skjønner du bekymrer deg men hvis dette bekymrer deg mye kanskje du bør skrive ett brev til fastlegen hvis du ikke tør å snakke.Ett brev sier mye også.
Til forsiden