Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sånn plutselig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sånn plutselig

juli 6 2014 - 21:24
Hei.

Sånn plutselig så kjenner jeg det blir mye uro i kroppen, og litt vondt i brystet også. Noen andre som har det sånn at det plutselig så skjer det?
Avatar

Re: Sånn plutselig

juli 7 2014 - 12:13
Ja jeg får plutselig uro. Den varer gjerne i timevis. Hele dagen kanskje. Jeg får også fysiske ubehagelige symptomer som gir kraftig uro/angst. Jeg sliter veldig med å få denne uroen bort :(
Avatar

Re: Sånn plutselig

juli 7 2014 - 12:27
Okei. Hos meg er det litt opp og ned, noen ganger kan det vare en stund, mens andre ganger så kan det gå fort over igjen. Men kan også komme igjen flere ganger om dagen. Ikke noe godt når det er sånn :/
Avatar

Re: Sånn plutselig

juli 7 2014 - 13:33
Ja. Jeg opplever ikke så ofte brystsmerter, ofte bare hjertebank, men det hender. Som oftest opplever jeg kaldsvette/hetetokter, prikking i kroppen, kvelertaket om halsen (som jeg kaller det) og kraftig muskel anspennelse.
Avatar

Re: Sånn plutselig

juli 23 2014 - 23:58
Ja, noen ganger kommer angsten snikende, andre ganger "hopper" den bare på meg :)
Til forsiden