Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Så lei..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Så lei..

juni 24 2020 - 17:55
Hadde en veldig ubehagelig følelse når jeg la meg i går.. La meg. Så fikk jeg skikkelig ille pusting.. Kroppen ble urolig.. Kroppen oppførte seg som jeg skulle kaste opp.. Ble helt skjelven mens kroppen lagde brekningsbevegelse uten like.. Helt jævligt.. Varte nesten en time:/ sovna av utmattelse etterpå..
Avatar

angst?

juni 28 2020 - 04:51
jeg bare lufter tanken
jeg er ingen ekspert
det bare høres ut
for meg da
som et anfall
muligens panikkangst?
jeg vet ikke
prøv å plukke fra hverandre
kom inn til roten av det
lykke til ;)
Avatar

Re: Så lei..

juni 29 2020 - 20:28
Takk for svar.
Ja regner med selv at det var et anfall, bare ikke hatt dem så sterke før.. Var veldig ubehagelig.. Har delvis en rot til problemene, vet bare ikke hvordan jeg skal slutte å tenke på de:/
Avatar

Hei

juni 30 2020 - 01:15
Kastet det seg plutselig over deg.For panikkangst kommer brått på og kaster seg over men da har man mye vondt i hjerte tror man får hjerteinfarkt men det du beskriver med skjelvinger pust og kvalme er typisk angst.
Avatar

Re: Så lei..

juni 30 2020 - 12:49
Ja i allefall de breknings bevegelsene kroppen lagde har jeg ikke hatt før. Var veldig ubehagelig.. Synnes ikke det er morro med vanlig angst heller da men..
Avatar

Hei

juni 30 2020 - 15:01
Hei.lurt å prate med legen også.men de brekningene kom nok av angst.ikke uvanlig at man blir så kvalm av angst og kan kaste opp.Angstsymptommer kan også endre seg.Angst har så mange ansikter.
Avatar

Re: Så lei..

juli 2 2020 - 19:26
Ja får ta det opp med legen ved neste time tenker jeg. Høre hva han mener
Til forsiden