Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Rykninger i tommel

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Rykninger i tommel

juli 6 2019 - 17:58
Opplever ofte rykninger i tommelen. En slags form for leamus når den holdes i en spesiell posisjon. Dette er på høyre hånd. I samme hånd opplever jeg nummenhet i fingrene, følelse av at de er hovne, selv om de ikke er det. Merker også at høyre armen er litt «rar» noen ganger. I høyre fot kjennes muskulaturen også stram og anspent ut. Merker prikking i høyre kinn. Hva kan det komme av at alt dette merkes på høyre side?
Avatar

Re: Rykninger i tommel

juli 6 2019 - 23:18
Noen som kan tenke seg hva dette kommer av, alle symptomer bare på ene siden av kroppen, ALS eller MS?
Avatar

Re: Rykninger i tommel

juli 7 2019 - 01:55
Du får ikke svar på hva det kommer av uten å snakke med lege, så det hjelper egentlig ikke å spekulere.
Avatar

Ingen av delene ;)

juli 7 2019 - 15:44
Ingen får plutselig ALS eller MS av rykkete finger.
Jeg har venstre arm med rykker pga MS men det er alltid samme arm, forflytter seg ikke og er dessuten kraftløs og tidvis vond.

Håper svaret fra MR beroliger deg .
Avatar

Re: Rykninger i tommel

juli 7 2019 - 20:54
Rogajente! Hos meg er det også bare på en side at armen/fingrene kjennes nummen til tider, samt rykningene i kjeven og i tommelen. Er veldig spent på MR bildene og håper de ikke viser noe galt.
Avatar

Re: Rykninger i tommel

juli 9 2019 - 22:45
Har ennå ikke fått noen svar på MR bildene. Leamusen er ikke så ofte lenger, men dukker opp iblant ennå. Har brukt kalsium tilskudd i 2 uker nå pga lavt kalsium nivå. Håper at dette hjelper. Men høyre armen/ hånda er ikke bra. Ubehaget og smerte kommer og går. Håper det bare er en nerve som ligger i klem et eller annet sted og at dette gir seg etterhvert.
Til forsiden