Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Rus og senskader

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Rus og senskader

sep 4 2008 - 21:23
Hei
Jeg var rusmisbruker fra jeg vasr 12 til 18 år, sniffet (hver dag), piller og alkohol. Kom meg vekk fra sniffingen, som var hovedproblemet, ved å flytte vekk fra bygda jeg budde i. Har vært periodedranker etter dette, men klart meg bra i arbeidslivet, jeg jobber i helsevesnet, akkurat nå i avlastningsbolig for utviklingshemmede og autister.
Siden sommeren 2005 har jeg slitt med mild/moderat depresjon og angst, går på medisiner og fungerer i arbeidslivet.
Men jeg har merket spesielt de siste årene at jeg kanskje har senskader etter sniffingen. Derfor skal jeg til nevropsykolog i midten av september for å sjekkes, blant annet for ADD (ADHD uten hyperaktiviteten).

Er det andre som har lignende erafringer og hvilke senskader man evt kan ha etter ett slikt rusmisbruk?
Avatar

Re: Rus og senskader

sep 29 2008 - 16:23
Joda, kjenner meg igjen i det du skriver. Skal også utredes for ADD etter mange års rusmisbruk. Jeg kjenner igjen mye av "noiaen" jeg fikk av dopen innmellom. Faktisk er det meget likt endel av panikkanfallene mine, med hjertebank, kortpustethet osv. Jeg har selv spekulert i om det kan være en sammenheng, og jeg blir sikrere og sikrere.

Jeg fikk ritalin for ADD'en min og det var jo jubel med angsten... ADD og angst er en vanvittig kjip cocktail, og jeg ble nødt til å velge. Så jeg lar både angsten og ADD'en få fritt utløp. Ingen medikamenter som kan gjøre det ene eller det andre verre.

Nå vi først er inne på medisinering... Paradoksalt nok fikk jeg kastet amfetamin til 30,- grammet på statens regning etter meg til behandling av ADD, men hvilken pekefinger jeg fikk når jeg ba om noe beroliggende til angsten a gitt.... håpløst rett og slett.
Til forsiden