Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Rett og slett forbanna!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Rett og slett forbanna!!

okt 20 2012 - 20:27
Jeg trenger å få ventilert litt....
Etter å ha vært plaget med angst/angstanfall over lenger tid er jeg rett og slett dritt lei!!!! Jeg er sint og forbanna over å ha det slik!!! Angsten min gir meg en del symptom og de er til tider plagsomme og vonde... På en måter er det godt å være forbanna, godt å kjenne på en annen følelse an redsel, sorg og fortvilelse!!! Over lenger tid har jeg vært svimmel, problemer med synet, smerter i venstre skulder( som om jeg er konstant gangsperr), hjertebank og stikkninger i hjerte/ brystområde!! Jeg er henvist til fysioterapeut, men der er det laaaaaaang kø. Etter 5 ukers venting er jeg nr 19 i køen. Og dette gjør meg fortvilt, for jeg tror denne behandlingen kan hjelpe.... Jeg har gått litt til naprapat, men å betale 550kr for 45 min har ikke jeg råd til i lengden... Og siden jeg har helseangst vil jeg aller helst si til legen at jeg ønsker grundige undersøkelser for å utelukke alt farlig...men dette er jo ikke anbefalt...og legen sier det ikke er nødvendig, at jeg må akseptere angsten og hvordan den virker på meg. Jada, jada....jeg skjønner at vi med helseangst kan bli verre av å hele tiden få grundige undersøkelser, at vi etterhvert vil kreve mer og mer og at vi aldrig blir "fornøyde". Men nå er jeg så møkklei av å "være i angste" og hver dag kjempe mot redsel, tårer og snørr....det blir jo ikke bedre!!!! Jeg vil så gjerne få litt ro i kroppen, få en grundig undersøkelse der noen kan si at det er ingenting galt med deg, det har vi bevis på og ikke bare noe vi sier pga angsten.
Jeg vil bare ha hjelp.....
(Har gått til psykolog i 1,5 år, tar ikke medisinene for angsten)

Huff...ble langt og rotete dette...men det hjelper litt å skrive kjenner jeg... Noen andre som har det på samme måte?

Ha en fin helg!
Avatar

Re: Rett og slett forbanna!!

okt 20 2012 - 20:39
Åja! Vet akkurat hvordan det føles, kunne byttet bort angsten med mye! Nå har je heldigvis etter laaaang ventetid fått plass hos en psykomotorisk fysioterapeaut. Går fremover, men det tar tid å venne seg til å kjenne følelsene gjennom behandlingen. De siste to dagene har jeg gitt blaffen i angsten og vært i byen og gått. Og ikke minst idag på en lørdag utfordret jeg skjebnen og dro i mathallen derr det var sinnsykt mye folk! Og jeg overlevde :)
Avatar

Re: Rett og slett forbanna!!

okt 20 2012 - 21:18
Hey, så bra da!!! Flink du er!!! Hvordan fungerer psykomotorisk fysio?

Stå på videre:-)!!!
Avatar

Re: Rett og slett forbanna!!

okt 21 2012 - 14:01
Takk:) psykomotorisk er litt mer opptatt av kropp og sinn, så behandlingen tar lengre tid siden man jobber veldig forsiktig. Behandlingen skal ikke være ubehagelig og siden de fleste av oss med angst er veldig vare på hva som skjer i kroppen jobber man mye med å snakke underveis. Er noe ubehagelig av behandlingen venter vi evnt. Med det til ting kjennes litt bedre. Desverre eerd et altfor få som har den videreutdanningen som har tilskudd som gjør det billig nok for oss som behøver det. Så for mange blir det for dyrt å å til behandling uten å å dekt endel av det. Tro jeg sto 8 mnd. på venteliste men det finnes også mange flinke fysioterapeauter som kan helpe oss med angst. Hvis de er flinke til å lytte til det man sier, og tar hensyn så går det bra:)
Avatar

Re: Rett og slett forbanna!!

okt 21 2012 - 20:43
Hei Nellan81 og tanketroll :)

Ka tro at jeg også mange ganger er forbanna og oppgitt, lei og dypt bekymret for min helse angst.
Jeg synes selv jeg prøver og distansere meg fra det tankemyldre som angsten gir, hjerte, hjerte og hjerte. Smerter i bryst, stikking i brystet smerte i skuldre, ja stortsett i heile brystområde og for og ikke glemme hjertebank og ekstra hjerteslag noen ganger flere for dag..:( det er så slitsomt.

Jeg har nettopp for ca 14 dg siden begynt på zoloft så får vi se hvordan det går håper dette kan hjelpe på noe og få litt av livet tilbake, det er mitt største ønske akkurat nå.

Tenker også på at julen nærmer seg og håper på at jeg/ vi kan få det litt lettere :)
Bruker dere noe antideprasiver ?? Min lege anbefalte det for meg, i første omgang for kansje 6 til 9 mnd. Det som plager meg nå i tillegg til angsten er bivirkningene men dem gir seg vell etterhvert :)
Avatar

Re: Rett og slett forbanna!!

okt 23 2012 - 12:35
Hei:) jeg bruker ikke medisin men har gjort det tidligere. Angsten er iallefall mye verre når jeg ikke bruker noe, men håper det gir seg etterhvert. Sluttet for ca 2 år siden.
Til forsiden