Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Reseptfrie beroligende?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Reseptfrie beroligende?

jan 23 2022 - 12:00
Noen som vet om det finnes noen reseptfrie beroligende man kan benytte seg av? Jeg går gjennom en veldig tøff situasjon med skilsmisse og er mye alene med 3 barn, i tillegg til at jeg skal passe på jobb og pakking. Nå er det mye som skjer på hjemmebane og barna begynner å kjenne det på følelsene sine. Dette går igjen ut over meg, som forsøker å hjelpe de og håndtere dette så godt jeg kan.
Og uten noe avlastning eller andre til å hjelpe, kjenner jeg at det blir veldig tungt og tøft, og kroppen og sinnet får aldri hvile..

Jeg har melatonin, men er usikker på om dette kan brukes til dette formålet. Det er ikke snakk om at jeg vil dope meg, og jeg holder meg bevisst unna alkohol i denne perioden, for jeg vet hvor fort og enkelt dette kan bli til en enkel rømningsvei.

Men jeg trenger hjelp for å takle den tunge hverdagen jeg står i akkurat nå.
Avatar

Hei

jan 23 2022 - 14:12
Har ikke prøvd selv, men sett reklame på Sedix, det kan tas når som helst på døgnet og virker mot uro.

Melatonin gjør deg trøtt, letter innsovningen og gir bedre søvn og er ikke vanedannende(får ikke behov for større doser med tiden).

Ellers så hjelper de deg sikkert på apoteket eller du kan søke opp på et nettapotek.

Rooibos te inneholder mye magnesium som er beroligende og den er fin å ta på kvelden for å roe ned. Jeg var en lang periode "avhengig" av å ta en dobbel(to teposer i en kopp) rooibos te for å roe meg ned på kvelden. Tror ikke jeg hadde drukket den i flere år hvis det ikke var for at den hadde en mild effekt, for den smaker jo ikke kjempegodt. Anbefaler deg, hvis du prøver den, å kjøpe den naturell og ta en hel stjerneanis i koppen- gir god smak.

Du står i en krevende situasjon nå, ønsker deg lykke til!
Til forsiden