Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Reise og fly angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Reise og fly angst

juni 17 2014 - 10:51
Hei jeg skal ut på en 10 timers flytur sammen med familien og har grudd meg til dette i flere måneder. Sliter med panikk angst og angst for å få angst når jeg er på reise.(Føler jeg plutselig bare må komme meg hjem) Er det noen der ute som har det slik og hva gjør dere for å hjelpe dere selv.

Hilsen Engstelig
Avatar

HEI!

juni 17 2014 - 17:47
Føler virkelig med deg. Jeg er ei jente på 32 år som har slitt med diverse typer angst siden jeg var i tenårene...
Jeg har bl a aldri tatt fly pga klausfølelse og redd for å få panikk osv. (klarer jo ikke å sitte i en kinosal engang)

Men når det gjelder det å reise bort, kunne jeg ikke vært mer enig i det du skriver. Jeg skal være med familien på to ferieturer(innenlands) i sommer, og gruer meg som et helvete.. Alt blir så fremmed da man kommer seg unna det vante. Og hva om jeg får masse angst og panikk,og blir helt desperat osv på tur.. Ikke bare bare å kontakte lege-psykolog da man er på reise og det er ferie for dem også.. Nei huff, jeg føler virkelig med deg.

:/ Bruker du beroligende på flyturen?
Avatar

Beroligende

juni 20 2014 - 10:53
Hei,
jeg har det som deg og sliter big time når jeg skal ut å fly. Eneste løsning som funker er å ta en eller to Sobril et par timer før jeg reiser. Jeg bruker sjeldent sånne legemidler ellers, kun når det er krise. Men alltid når jeg flyr. Uten hadde ikke jeg orket. Lykke til :-)
Avatar

tips

juni 29 2014 - 20:00
var nettopp ute å reisa og det var forferdelig. Men jeg sa ifra til de som jobbet der og de hjalp meg så mye! de ga meg pustemaske, pledd, mat før de andre fikk det, drikke osv. De spurte hele tiden om det gikk bra. Det gjorde turen litt lettere. Utenom det kan du jo kanskje ta noe som gjør slik at du føler deg roligere. håper turen går/gikk bra! :)
Til forsiden