Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Redsel M88

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Redsel M88

okt 10 2017 - 19:55
Jeg rister! Men jeg forstår ikke... Redselen pulserer i kroppen, jeg kan kjenne det fra topp til tå.
Men hva er jeg egentlig redd for? Usikkerheten og uvissheten ligger som et teppe godt bredt over hele meg.
Ordene presser seg ut i takt meg tårene.
Jeg er knust Jeg rister! Men jeg forstår ikke... Redselen pulserer i kroppen, jeg kan kjenne det fra topp til tå.
Men hva er jeg egentlig redd for? Usikkerheten og uvissheten ligger som et teppe godt bredt over hele meg.
Ordene presser seg ut i takt meg tårene.
Jeg er knust
Avatar

Re: Redsel M88

okt 11 2017 - 13:12
Hei Redsel M88. Du har angst, kanskje du har depresjon også. Redsel/angst er forferdelig ubehagelig, men heldigvis ikke farlig. Jeg har hatt det på samme måte som deg, jeg ante ikke hva jeg var redd for. Jeg var bare redd, absolutt hele tiden. Livredd var jeg, men hadde ingen anelse om for hva. Og som hjernen vår er konstruert er at man begynner å lete etter grunner til at dette oppstår. Jeg trodde jeg var dødsyk, jeg var ikke i det minste i tvil etter hvert. Jeg var 100% sikker på at jeg var dødsyk. Dette var mitt første møte med en angstlidelse. Forskjellen mellom angst og angstlidelse er at angst er noe som er helt normalt. Om det ikke var for angst/frykt hadde ikke vi mennesker overlevd evolusjonen, menneskeheten hadde da vært utdødd. Angstlidelse er det at dette kommer uten grunn eller av en grunn som ikke egentlig har rot i virkeligheten, men for en person med en angstlidelse så er det ett så absolutt virkelig.
Får du noe hjelp for dette? Har du snakket med noen om dette eller er dette første gang du snakker om det? Angst er den psykiske lidelsen som er den letteste lidelsen å bli kvitt heldigvis, tro meg. Jeg er ikke 100% frisk enda, men en viss form for frykt hadde vi vært død.
Avatar

Skam eller skyldfølelse?

okt 15 2017 - 08:58
Kan det være skam eller skyldfølelse av noe slag som ligger bak? At det er derfor du opplever å være redd.

Det kan være en tidligere situasjon som har vært trigget og gjør at du føler dette nå. Lær deg å vær tilstede i øyeblikket, pusteteknikker. Mindfulness.
Til forsiden