Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Redd, kan noen lese og svare vær så snill

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Redd, kan noen lese og svare vær så snill

juni 20 2014 - 17:37
Har hatt en lang og noen lunde god periode. Men angsten begynte å toppe seg igen for noen dager siden. Bryst smerter som økte på og en nummen prikking rundt munnen:(
Endte med et lite panikk anfall igår i bilen. Fikk raskt kontroll men er utrolig lei av disse bryst smertene. Hører med til historien at jeg har sovet dårlig i det siste og at jeg var på vei til skole avslutning og skulle kjøre en times tid frem og tilbake. Så var sikkert litt stresset.
Så idag skulle jeg og min datter på hotell weekend. Følte meg rolig og avslappet. Plutselig en smerte midt mellom brystene. Da var det gjort pulsen steg, begynte å hyperventilere ja full panikk. Fikk roet meg raskt men prikkingen rundt munnen gir seg ikke:( ligger å slapper av på hotellrommet , men sliten, redd og helt siker på at det var nesten "hjerteinfarkt". Liksom mi greie det med "hjerteinfarkt" så utrolig lei av bryst smerter. Liksom sånn at det kjennes ut som noen klemmer og drar inni der innimellom. Eneste som holder meg gående er at jeg har det noen ganger på venstre side og noen ganger på høyre side. Noe jeg tror ikke er typisk for hjertelidelser. Men idag var det midt i brystet:( jeg var nok en smule anspent for denne helgen. På hotell kun sammens med min datter, men føler at jeg børr eksponere meg for mer enn det trygge hjemme. Dette ble langt men lurer på hvorfor jeg er så nummen rundt munnen også lurer jeg på om dere andre som har bryst smerter har fått en forklaring dere kan "kjøpe" . Syns liksom det var så rart at smerten i brystet bare kom sånn pang, følte nesten jeg skulle svime av. Men kjørte inn til siden og gikk ut av bilen og da var det over alt så toppen tjue sekund
Avatar

Det går nok bra

juni 20 2014 - 18:53
Om du har hatt det sånn før og det har gått greit, så går det nok greit denne gangen også.

Hvordan har du det med å kommunisere smertene til dem du er rundt? Jeg kan ha veldig vodt i brystet e.l., men likevel kvie meg for å si det til noen med mindre jeg klapper helt sammen. Om du kan, prøv å si til noen rundt deg akkurat hvordan du har det. Er det noen som kan holde et øye med deg, om det får deg til å føle deg bedre?

Og har kanskje hotellet du er på massasjeservice? Om ikke du tror det blir for voldsomt for deg når du er stresset.
Avatar

Redd ja

juni 20 2014 - 20:24
Har sagt fra til min datter. Hun vet jo hvordan jeg har det, men kan liksom ikke fortelle henne hvor ille det er. Hun er jo bare 18 år og vil ikke dele alt med henne nå. Dessverre er det ingen andre vi kjenner her:( skal på masasje imorra så får ihverfall ryggen slappe av:) har hatt noe lignende før men akkurat som om når man dfår kontroll på en type smerter så er det pina dø noen litt annerledes neste gang:( frustrerende.
Avatar

Hvordan går det med deg?

juni 25 2014 - 10:13
Hei, Trøttesen

Jeg er ny på forumet her, men jeg leste nettopp posten din, og ville bare høre hvordan det går med deg? Jeg har hatt (og har) veldig mye angst selv, så jeg forstår godt at du er redd, for symptomene kan være veldig skremmende. Håper du har det litt bedre nå?
Avatar

Re: Redd, kan noen lese og svare vær så snill

juli 4 2014 - 19:10
Trøttesen

Har hatt det noe likt selv også til tider. Ikke nøyaktig nummenhet rundt munnen men i ansiktet/hodet generelt. Slik jeg har forstått det etter å ha gått med det veldig lenge er at det oppstår med spenninger/manglende blodomløp. Det samme med smertene i brystet. Muskelsmerter i brystet kan være veldig vondt og oppstå når man spenner seg mye. Det som hjelper for meg er å legge meg flatt med bena opphøyd for å få mer blod i øvre delen av kroppen.

Litt usikker på hva du egentlig spurte om i innlegget ditt men håper dette kanskje kan gi deg en viss trygghetsfølelse på at det ikke nødvendigvis er noe alvorlig(I den grad at du har en hjertefeil). Å få slike smerter kan være utrolig tungt og skremmende, men prøv å tenk på spenningene i kroppen. Det sier seg jo litt selv at hvis man spenner seg veldig så vil man få både smerter og et dårligere blodomløp. Dette er selvfølgelig hvis du har sjekket deg hos legen for andre eventuelle medisinske årsaker. Hvis ikke bør du gjøre dette først.
Til forsiden