Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Redd jeg har MS/Als!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Redd jeg har MS/Als!

aug 30 2020 - 13:55
Hei! Jeg sliter virkelig for tiden, dette startet nå når legene prøver å finne ut om jeg muligens har chrons( har forhøyet kalkprotektin) blodprøvene er fine... tatt nye når for å se ang betennelse i ledd(hovnet opp i leddene på handa)

Jeg har mye leamus og smerter i høyre øye. (Ikke noe dobbeltsyn) Og Mye leamus overalt, samtidig som jeg føler svakhet i hendene mine å SKJELVER sykt mye kun ved visse bevegelser.. HVA kan den type skjelving komme av? Jeg håper virkelig på noen svar(selv om ingen kan helt sikkert vite hva som plager meg) men KAN slik skjelving og smerter i muskler komme ved angst? Føler med ikke bra????????????
Avatar

Re: Redd jeg har MS/Als!

aug 30 2020 - 14:27
Jeg har slitt med skjelvinger i kroppen nå den siste tiden. Har skrevet et innlegg lenger ned her om at jeg opplever det nesten som at kroppen er elektrisk - har konstant i en fot, i tillegg til at hele kroppen min "rister" innimellom. Det er ganske sykt å kjenne på. Jeg tror 100 % det kommer av angsten - pga. stive muskler i ryggen, og jeg er helt sikker på at jeg ikke har ALS. Har også ganske mye leamus rundt omkring i kroppen, ganske sterke leamus også til tider.

ALS begynner som regel med svakhet i en fot eller en arm. Det begynner på den måten at du får svekket funksjon i den armen eller foten, og du kan ikke gjøre ting som du kunne før. Dette høres heller ikke ut som typiske MS-symptomer.

Jeg er ingen lege, men vi er mange som sliter med disse tingene så jeg er ganske sikker på at det er angst-relatert.
Til forsiden