Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Redd igjen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Redd igjen

april 24 2019 - 00:41
Det er mørkt og jeg er på vakt og blir utrygg og uvel alt blir kaotisk og stillhet og miste kontroll det er mye for tida.mye som skjer og alltid kaos tanker fremmede tanker sin ikke er mine føler meg så alene i kveld hvor jeg redd og urolig og så mye hjerte bank men verst når det knyter seg at jeg blir kvalt og jeg trenger hjelp hvordan sette grenser for andre mennesker,hjelp meg med råd hvordan skal jeg takle dette å sette grenser for det er fremmed for meg det er vanskelig. Og føler meg ond hvis jeg sjal sette grenser jeg er så sliten så sliten av alt i livet all kaoset fremmede tanker tvinger seg på alt er fremmed og rart kaotisk jeg hater netter jeg hater det så mye for mister kontroll jeg har jo ikke kontroll ellers men om dagen kan jeg henvende meg til andre om natta kan jeg ikke det,bare utryghet stillhet gjør meg så redd men jeg har alltid radio og lyset på og alltid serier og røyking slik overlever jeg på en eller annen måte og fordi jeg alltid kan finne serier slik har dette vært i mange mange år og jeg er sliten og sliten av å være sliten og alt er så kaos kaos kaos kaos kaos kaos kaos kaos jeg er redd må ha røyk og stesolid nå
Avatar

Re: Redd igjen

april 24 2019 - 01:43
Skal tro om du hadde fått det bedre om du fikk snudd døgnet tilbake til å være våken om dagen og sove på natta. En kan jekke døgnrytmen 1 time per døgn hvis en utsetter øynene for dagslys med en gang en står opp. Mennesket er naturlig våken og på jakt etter mat på dagen og sover på natta. Det er ikke noe rart om vi får veldig mye trøbbel hvis vi snur opp ned på det mest elementære.
Avatar

Re: Redd igjen

april 24 2019 - 01:44
Nettene er ikke bra for deg.
Avatar

Hei

april 24 2019 - 02:16
Døgnrutme er vanskelig når man er utrygg og på vakt.det er så slitsomt og når det er mye kaos i hodet tankene er kaos.jeg klarer aldri å slappe av for det er skummelt så jeg er slik dag og natt.når jeg er dårlig på dagen kan jeg gå hos andre om natta er jeg hjelpesløs.føler dere det slik
Avatar

Re: Redd igjen

april 24 2019 - 02:31
Har jeg fri i flere enn tre dager i strekk snur jeg også døgnet. Jeg blir deppa og traumene biter og river og jeg ser ikke hensikt i hverken å stå opp eller legge meg. Men det er nå slik at jeg skal på jobb klokka 07 og jobber og da greier jeg å holde en rytme utifra det. Jobben er jo det eneste jeg får til i livet. Resten har gått til helvete og ingen forstår meg.
Avatar

Hei

april 24 2019 - 03:57
Mente jeg har aldri fri fra smerte at det er hele tida der.jeg slipper aldri unna.
Avatar

Limbeck

april 24 2019 - 04:08
Når man venter på å bli forstått så er det tapt kamp allerede for ingen kan forstå 100 prosent noen men jo mer man vil bli forstått jo mindre blir man forstått.folk ser det de ønsker å se det som passer for dem.tro meg hvis det er noe jeg har skjønt er det det at det å ønske forståelse blir tapt kamp.ingen kan forstå noen 100 prosent.
Avatar

Re: Redd igjen

april 24 2019 - 09:53
Ja, jeg tenker at det er klokt å se at å bli forstått 100% av andre er en tapt kamp. Ingen jeg har hørt om har opplevd noe slikt. Når en innser realitetene så vil livet bli litt lettere.
Til forsiden