Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Redd hele tiden

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Redd hele tiden

mai 15 2018 - 18:15
Hva skjer med meg?! Er jeg blitt gal?! Jeg går søren meg rundt og er redd hele tiden! Det er ikke noe spesifikt jeg er redd for, jeg er bare redd. Det er angstsymptomene som er verst. Jeg føler ofte at jeg lever i en drøm og at jeg kommer til å besvime når som helst! Det er slitsomt å aldri få fred ifra angsten.. Angsten kommer når jeg er hjemme, på skolen, i bilen og egentlig hvor som helst. Ettersom at jeg ikke greier å kontrollere meg selv når jeg blir redd, blir jeg bare enda reddere! Jeg blir redd for å dø av angst selvom jeg innerst inne vet at det er umulig! Jeg vil bare vite om noen er/har vært i samme båt som meg? Jeg går til psykolog, men det er ikke så ofte. Noen med erfaringer?❤️
Avatar

Re: Redd hele tiden

mai 15 2018 - 22:23
Litt vanskelig å svare, uten å vite hva psykologen din sier. Men høres ut som du kanskje kunne hatt nytte av å øke hyppigheten ganske drastisk (og kanskje finne en annen terapeut?) og jobbe konkret med angstproblemet ditt. Høres ut som slik "generell angst", eller hva det kalles. Og selv om det ikke er for noe spesifikt, så kommer det jo gjerne av noe. Undertrykte ting fra oppveksten? Høyt stressnivå? Ting i livet ditt du ikke tar på alvor så de "lekker ut" i generell angst? Går livet ditt greit ellers, eller er det mye usikkerhet?

Uansett, jeg ville snakket om dette med en psykolog. Og om psykologen du har nå ikke tar deg på alvor, eller bare ikke "funker" for deg (terapi er noe avhengig av kjemi også... og det er definitivt psykologer som er dårligere enn andre også...), så vil jeg anbefale å prøve en annen.
Avatar

Re: Redd hele tiden

mai 16 2018 - 09:39
jeg også! jeg blir nervøs fordi jeg fungerer så godt sosialt. jeg pleier å gi råd til folk jeg møter på busser om hvordan de skal te seg i sosiale sammenhenger fodi jeg har så god kontroll på det. så er jeg litt redd for hvordan det skal gå med verden med alle de andre rundt meg som er mindre tilpasset samfunnet og ikke fungerer der ute like godt som meg. vet ikke hva jeg skal gjøre lengre. forsøker så godt jeg kan å hjelpe folk rundt meg til bedre mennesker og samt berolige dem med at ikke alle kan være like perfekt som meg. de er flotte selv om de er mistilpassede misfostre! folk er jo forskjellige:-)
Avatar

Re: kari louise

mai 16 2018 - 19:44
... wat?
Til forsiden