Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Redd for og miste tenner+

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Redd for og miste tenner+

feb 5 2023 - 22:47
Hei, dette er sikkert veldig rart men jeg er skikkelig redd for att tennene mine skall falle ut? har vert hps tannlegen men alt ser bra ut ? hva er galt egt og har noen det samme ?
Avatar

altså

feb 5 2023 - 23:52
i drømmetydning
beskrives det
å miste tenner
som at man
er redd for
at tilværelsen
skal gå
i oppløsning
vet ikke
om du kjenner
deg igjen?
Avatar

Miste tenner

feb 24 2023 - 12:24
Hei,jeg har også mye symptomer fra tennene. Jeg er redd for å miste dem,miste biter av dem,og generelt redd for å få vondt i tenner. Har vært svært ofte hos tannlegen,stort sett uten at han finner noe galt. Før slo jeg meg til ro med det,men nå er det som om jeg ikke stoler helt på ham. Jeg bruker svært mye tid på å skjekke tennene mine,i speil,"banker",trykker,utsetter for varme og kulde. Jeg er mye plaget med bihuler,og nakke/skuldre/kjeve,og alt kjennes på tennene. Jeg vet det ikke er noe galt,men stoler visst ikke på det,og må skjekke igjen,og igjen. Det som er,er at jeg ved å holde på sånn,gjør jo at ting blir verre. Jeg får jo vondt i kjeven ved å gjøre dette! Jeg VET jo dette,men klarer ikke la være. Å spise noe som feks har noe smått som knaser( eggeskall,flaksalt etc) skaper fullstendig krise for meg! For da tror jeg at jeg har mistet en bit av en tann eller fylling. En øm tann er helt forferdelig for meg,fordi det jeg frykter aller mest er nemmelig tannpine. Jeg er ikke redd for alvorlig sykdom eller død....bare tannpine. Der er forferdelig å ha det sånn,jeg blir helt utslitt av det. Mitt bevisste jeg vet jo at det ikke er noe galt,men jeg klarer ikke å slå meg til ro med det. Får ikke slappet av. Er vel en form for helseangst vil jeg tro. Har ikke sett så mange poster her som har med tenner å gjøre. Håper du finner en trøst i at vi er flere som har det sånn i allefall
Til forsiden