Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Redd for livmorhalskreft

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Redd for livmorhalskreft

okt 9 2019 - 22:44
Nå er jeg virkelig livredd... Har absolutt alle symptomene på livmorhalskreft. Vondt i korsryggen og hoftene, føles ut som et trykk. Masse blødninger, men har p-stav. Noen ganger kraftige blødninger som freaker meg helt ut. Og så klart alle de andre symptomene. Tidligere var jeg redd for nyrekreft, så jeg dro til legen, de tok blodprøve og alt var helt normalt. Begynner å tenke sjuke tanker om at kreften kan ha spredd seg til andre organer osv... Jeg har tatt HPV vaksinen da jeg var 14/15, nå er jeg 18. Lurer bare på en ting... Er det slik at man få symptomer bare av å lese om et symptom? At kroppen liksom lager symptomer steder du er redd for å få kreft? Jeg skjønner ikke, fordi jeg føler ikke jeg har helseangst men faktisk kreft et sted og at der jeg har vondt er det faktisk noe galt.
Er så redd.. Hvis noen har opplevd litt av det samme gjerne kontakt meg!!
Avatar

Re: Redd for livmorhalskreft

okt 10 2019 - 21:10
Kjære deg du kan ikke tenke på deg en så alvorlig sykdom som kreft om du prøver aldri så mye. Men det du kan tenke på deg er symptomer, spesielt hvis du googler masse. Du har tatt HPV vaksine, og det er bra. I de aller fleste tilfellene hvor livmorhalskreft blir oppdaget har padienten HPV viruset. Så prøv å senke skuldrene, hvis du ikke klarer å roe deg så må du få tatt en ny celleprøve. Masse lykke til. Klem
Avatar

Hei

okt 12 2019 - 06:13
Kanskje du bør ta en undersøkelse hos legen så du er sikker med tanke på blødninger.men jeg tror ikke du har noe sånt for som oftest de som tror det og er så bekymret for det har det som oftest ikke.hvis du absolutt er så sikker på det og er så redd bør du dra til legen og ta undersøkelse og resultatene blir de normale så bør du etterhvert roe deg med det.livet er usikkert for oss alle.ingen vet hva som skjer el framtida.egentlig har vi ingen kontroll her i livet men å gå og Google gjør det mye verre for deg.
Til forsiden