Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Redd for å gå på jobb

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Redd for å gå på jobb

juni 12 2017 - 10:16
Jeg har problemer med å gå på jobb. Jeg har en bipolar lidelse og har vært mye syk de siste månedene i tillegg har svigerfaren min død av kreft...så er ganske langt nede, men nå er jeg redd for å gå på jobb igjen. Begynner å gråte av å bare skrive det ned her. Jeg gjør alt klart på kvelden før forbereder meg på at i morgen tidlig skal jeg på jobb og så våkner jeg på morgenen å klarer ikke gå ut av senga. Hadde jeg hatt en jobb der jeg satt alene på et kontor eller ikke måtte ha ansvar for andre personer men jobber i barnehage og da må jeg være der 100% for barna. Er bare så sinnsykt redd. Noen som sliter med det samme eller har gjort det? Trenger råd
Avatar

Hei

juni 12 2017 - 21:32
Heii, jeg sitter med akkurat samme følelse nå. Jeg skall begynne på et jobbsøker kurs imorgen iforhold til nav og jeg gruer meg noe så forbanna mye. Er livredd rett og slett. Bare ta kontakt med meg om du vill, kan hende at jeg har noen råd som kan hjelpe
Avatar

Re: Redd for å gå på jobb

juli 15 2017 - 19:13
Jeg gruer meg også veldig ofte til å dra på jobb. Jeg har to jobber, den ene er å jobbe i butikk, den andre er bare å sitte i kassa. På den første jobben gruer jeg meg alltid fordi jeg er redd for å ikke være flink nok.
I den andre er det veldig mange ansatte og forsåvidt ok miljø men veldig mange nye ansikter hver dag. Det hender også at det er noen jeg har snakket med en stund en dag, som ikke kjenner meg igjen en annen dag.. Det er ikke så morsomt, da føler jeg meg "liten" og lite verdt. På denne jobben pleier jeg å få angst (tror jeg). Da går jeg på toalettet og skjelver, gråter, kaster opp og får hjertebank før jeg går ut igjen, jobber i 15 min, går tilbake på toalettet og det samme skjer igjen. Dersom jeg ikke fortsetter å jobbe men sier ifra på kontoret at jeg har blitt syk og reiser hjem, så får jeg dårlig samvittighet, men angsten forsvinner når jeg går ut av lokalet. Det er som om 20 kg løftes av skulderne mine, selvom jeg sitter igjen med dårlig samvittighet og føler meg ubrukelig.
Avatar

Re: Redd for å gå på jobb

aug 13 2017 - 17:00
Jeg har det veldig likt. Arbeider i helsevesenet og har konstant angst for å gjøre feil som kan forårsake pasientskade i noen grad, enda jeg har jobbet i jobben i 5 år. Jobben krever 100% og jeg sliter med at jeg ikke klarer å yte det jeg bør. Energinivået er på bunn og jobb/privatlivet henger over meg konstant. Angst og depresjonen tar over. Sover dårlig - alltid sliten og sliter med hukommelsen.
Jeg presser meg på jobb hver eneste dag, og må ofte sykemelde meg en dag for å samle meg.. men da tar angsten/samvittigheten over at jeg ikke bidrar nok. Jeg strekker bare ikke til..
Til forsiden