Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Redd for ALS

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Redd for ALS

sep 11 2021 - 17:53
Jeg sendt ut en melding for noen dager siden, men der følte jeg at jeg ikke fikk forklart alt skikkelig. I det siste har jeg kjent rykninger i kroppen. Veldig små rykninger i bare en liten del av en muskel. Der er ikke sånn at for eksempel armen minn hopper opp. I det siste har jeg hatt helseangst og har sovd litt lite. Jeg har også B-vitamin mangel og jernmangel. Rykningene forsvinner når jeg gjør noe, men kommer når jeg sitter ned og slapper av. Jeg er livredd for ALS. Ingen i hele slekten min har det.
Avatar

Re: Redd for ALS

sep 11 2021 - 18:13
Slike rykninger er ganske vanlig tror jeg. Det skjer med meg av og til, spesielt hvis jeg har mangel på søvn over lengre tid eller jetlag. Litt kjapp googling sier at det er omtrent 3 tilfeller av ALS per 100000 innbyggere, per år. Så da er jo spørsmålet om det er verdt å bekymre seg så mye over noe som er så usannsynlig?
Avatar

Re: Redd for ALS

sep 11 2021 - 20:31
Takk for svar:)
Til forsiden