Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

RAR i kroppen - Ikke svimmel, men -

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

RAR i kroppen - Ikke svimmel, men -

juni 1 2012 - 22:49
Har av og til en følelse av at hodet mitt er går frem og tilbake når jeg sitter helt i ro. Akkurat som om jeg er full. Puster ofte fort, kan jo være grunnen...

Flere som har det sånn? Ikke svimmel, men bare rar og det prikker i nasen...
Avatar

Re: RAR i kroppen - Ikke svimmel, men -

juni 2 2012 - 00:56
Jeg føler meg brisen, kaller det svimmel, men det er ikke sånn klassisk karusellsvimmel heller. Det kommer og går gjennom dagen og er ubehagelig - føler meg litt ør og fjern. Har også hatt prikking og nummenhetsfølelser i ansiktet, leamus i nesa, prikking i hender og føtter, men nå et det mest "svimmelhet" som plager meg.
Avatar

Re: RAR i kroppen - Ikke svimmel, men -

juni 2 2012 - 01:24
Når jeg fikk angst for ett år siden fikk jeg lære fort at jeg hyperventilerte ubevisst. Altså jeg pustet for mye luft ut i forhold til inn. Dette var årsaken til at jeg ble svimmel. Så min angst sirkel ble til at tankene kom, ubevisst hyperventilering, svimmel, katastrofe tanker åsså var angsten igang. Derfor hjalp det utrolig masse å bli bevisst på hvordan jeg pustet når jeg begynnte å bli svimmel og urolig. Det har vært med å avverget mange anfall hos meg :)
Avatar

Re: RAR i kroppen - Ikke svimmel, men -

juni 6 2012 - 17:01
Prikking og nummenhetsfølelse i ansiktet! Trodde det var bare meg... Når jeg blir dårlig føler jeg at hele kroppen er syk. Vondt i hodet, i magen, muskler, blir fjern, vanskelig å fokusere, alt går i sakte film. Og jeg finner ikke sammenheng mellom symptomene og hva som framprovoserer dem.
Avatar

Re: RAR i kroppen - Ikke svimmel, men -

juni 7 2012 - 14:18
Ja, sånn sett er denne siden fin! Jeg er heller ikke nødvendigvis i en ”angstsituasjon” når jeg har symptomene mine. Antar at symptomer som svimmelhet, hodepine og nummenhet kan skyldes anspenthet i nakke og skuldre kombinert med grunn pusting. Jeg lurer på svimmelheten min delvis skyldes antidep, men vet ikke.
Avatar

Svimmelhet

mai 5 2020 - 15:15
Lenge siden dere skrev her, men har noen av dere blitt bedre siden?
Setter pris på tilbakemeldinger
Til forsiden