Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Quetiapine

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Quetiapine

des 4 2021 - 01:10
Noen som har erfaring med quetiapine mot angst ?
Avatar

Re: Quetiapine

jan 5 2022 - 21:47
Jeg brukte det i starten av behandlingen min mot cptsd. For tankekjør. Fungerte veldig bra, men jeg ble totalt zombie. Så når jeg trengte det, så delte jeg en pille i 4 bittesmåbiter og tok 1 bit ????
Avatar

Hei.

jan 11 2022 - 22:24
Hei jeg går på det nå. Stått på det i 2 uker totalt zombie
Avatar

Hei.

jan 11 2022 - 22:24
Hei jeg går på det nå. Stått på det i 2 uker totalt zombie
Avatar

Quetiapine

jan 12 2022 - 07:45
Quetiapine har en bivirkning som gjør at man blir veldig søvning eller "zombie" slik dere beskriver. Det fungerer svært bra til å roe tankekjør og innsovning, men man får en slags "hangover-effekt" dagen derpå som ikke er spesielt gunstig. Jeg har forsøkt å dele tabletten på 25 mg i mindre doser, men føler fortsatt at jeg enten ikke får nok til å klare å sovne eller blir helt "zombie" dagen derpå.

Man blir fort stående og velge mellom en god natt søvn, men en svært søvning dagen derpå, eller en natt med minimalt med søvn og derav trøtthet på dagtid. Noen som har erfaring med andre medisiner som kan roe tankekjør, men som ikke gir samme effekt dagen derpå?
Avatar

Kvetiapin

jan 13 2022 - 23:03
Jeg står på 600mg kveld for å få sove. Eneste bivirkningen jeg har merket er at man får en voldsom apetitt, og at man legger på seg. Null hangover.
Avatar

quetiapine

jan 19 2022 - 04:52
tatt det i årevis som insovnings hjelpemiddel, med god effekt og veldig få bivirkninger, men sluttet med det nylig.
1 bivirkning som kan oppstå er rastløse ben, er noe med at tablettene fortyrrer dopaminen i hjernen, som da utvikkler seg i forskjellig grad fra person til person, hos meg er det så pass ille at jeg nå ikke sover pga sove tablettene, litt ironiskt.
Må ta nye tabletter for å motvirke Restless Legs
300-400 mg var min dose.
Til forsiden