Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Pustevansker!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Pustevansker!

des 23 2012 - 01:41
Det er tida for julehandel og stappfulle kjøpesentere. Og er det noe jeg sterkt hater, så er det nettopp stappfulle kjøpesentere. Men fordelen med å bo her jeg bor nå, er at jeg ikke kjenner noen her, så faren for å møte på noen kjente på butikken eller senteret er utrolig liten og jeg kan fint gå å handle uten å bli stressa på noe vis.
Så her om dagen reiste jeg på senteret, helt alene, uten verken mann eller barn å "gjemme meg bak" og håpet på lite stress og mye shopping.
Men fra jeg kom inn, kjente jeg at jeg fikk pustevansker, som noen har nevnt her inne tidligere. Jeg var ikke sikker på om det bare var dårlig luft eller om det hadde noe med angsten å gjøre, men trolig det siste.
Så timene med julehandel ble bare stress likevel, hvor jeg prøvde å komme meg fortest mulig gjennom, puste, unngå øyekontakt.
Jeg føler meg så dum! For i disse tilfellene er det som om jeg tror at alle ser på meg og det er det som gjør meg så stressa!
Hvor lenge skal dette pågå? Jeg føler denne sosiale angsten min blir bare verre og verre! For noen mnd'er siden hadde jeg mange planer for det nye året, med flytting og jobb og det å få livet på rett kjør igjen, men nå er det som om alt har stoppet opp. Nå tør jeg verken det ene eller andre, snart tør jeg vel ikke å gå ut av huset engang! Hva skal jeg gjøre? Jeg har forresten lett etter noen selvhjelpsbøker, for å se om jeg kan "lese meg til" en mer positiv og riktig tankegang, men finner ingen. Noen forslag?
Til forsiden