Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Pusteproblemer!!! Konstant...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Pusteproblemer!!! Konstant...

mars 3 2015 - 22:09
Noen som har gode råd for pusteproblemer?? Dette har kjørt seg helt fast hos meg og blitt en kronisk og ubevisst greie. Jeg puster rett og slett ikke og har lengre pustestopp både dag og natt. Våkner av at jeg hiver etter pusten om natten. Sliter ellers generelt med å sove også fordi jeg ikke puster ordentlig. Blir mye svimmel og har hatt perioder med ekstrem migrene sansynligvis utløst av dette. Jeg klarer ikke mye aktivitet og blir enormt fort sliten. Jeg begriper bare ikke hvordan jeg skal klare å begynne å puste normalt. Alle tips mottas med stor takk =)
Avatar

mindfulness

mars 3 2015 - 22:26
Last ned en app som heter mindfulness. sleit masse med pusteproblemer selv, men denne appen gjorde susen :) det er en form for meditasjon . Håper det kan hjelpe deg :)
Avatar

Takk for svar

mars 4 2015 - 08:27
Hei :)

Nei jeg er normal vektig. Lita og tynn egentlig. Men dessverre altfor inaktiv i forhold til hva jeg var før. Det må jeg gjøre noe med. Skal prøve denne appen. Tusen takk for svar.
Avatar

Re: Pusteproblemer!!! Konstant...

mars 4 2015 - 11:36
Problemet kommer oftere når man blir klar over det og tenker på det.
Men det er ikke så enkelt å prøve å ikke tenke på det heller, for det skjer ubevisst.

Jeg hadde også det slik at jeg synes det var tungt å puste når jeg var langt nede. Det jeg begynte med var å finne meg noe interessant å lese om på Internett. Eller se et par serier, da går tiden og jeg glemte at det var tungt å puste. Det var jo ikke tungt å puste for min egen del, det var bare psykisk.

Jeg er også enig med de som nevner meditasjon. Det fungerer veldig bra for veldig mange. Lykke til!
Avatar

Re: Pusteproblemer!!! Konstant...

mars 14 2015 - 20:48
Hei, dette sliter jeg også med... Det er jævlig slitsomt :( Klarer aldri å puste ordentlig... Bruker teknikker, men det sitter så inni hampen...
Avatar

Hei igjen :)

mars 15 2015 - 18:11
Tusen ♡-lig takk for mange gode svar. Jeg jobber stadig med saken. Prøver meg nå på litt fysisk aktivitet for å få opp pulsen. Det er tungt Mn jeg tror nok det kan hjelpe litt sånn sakte men sikkert.
Til forsiden