Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Pusten er et mareritt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Pusten er et mareritt

april 15 2014 - 09:34
Er så fortvilt å lei av å gå rundt med en følelse av at pusten er tung å ekkel :/ Verst på natta når jeg legger meg for å ha følelse n av at pusten ikke går helt ned i magen. Selv om jeg prøver så er føles det ubehagelig. Har vært hos legen såå mange ganger med prøver å lytting på lungene. Finner ingenting å d ser bra ut. Men føler meg tung å ekkel. Andre som sliter med pusten ?
Avatar

.

april 15 2014 - 11:53
Det der kjenner jeg meg dessverre veldig godt igjen i. Sliter veldig mye med pusten når jeg begynner å tenke over det. Jo mer fokus man har på det, jo værre blir det. Prøv pusteøvelser, søk rundt på nettet etter diverse øvelser for pusten ang. angst, eller andre teknikker innen yoga, det hjelper :)
Avatar

hei

april 16 2014 - 01:05
Har slitt med angst i mange år og jeg har ringt til legevakten utallige ganger pga tung pust/panikk angst. Det tok meg lang tid før jeg innså at det bare var psykisk og ikke fysisk fordi følelsene er så ekte at man tenker at det bare mååå være noe galt.

I dag så ler jeg av angsten fordi jeg vet den ikke er farlig og jeg vet den ikke kan skade meg. Det er frykten i deg som skaper disse ubehagelige følelsene og den eneste måten å komme deg videre på er å overvinne frykten. Si til deg selv at det ikke er farlig når det er som verst. Ikke prøv å kjemp i mot men la de ubehagelige følelsene komme, da drar de igjen fortere også. Det som reddet meg var et program som heter The Linden Method. Denne videoen kan forrandre livet ditt

https://www.youtube.com/watch?v=kUCPVx3hieg

Lykke til og husk at det er du som bestemmer over angsten du må bare lære å få kontroll på den
Avatar

yes!!

april 20 2014 - 22:46
kjenner meg så altfor godt igjen. I min verste periode higa jeg så mye etter pusten at jeg var helt stiv i brystet hele tiden. Gjespet, og gispet og var helt svimmel. Klarte nesten ikke å spise. Tok meg ca ett år etter angstdiagnosen å faktisk tørre å begynne tro på at dette faktisk bare kom av angsten. Jeg tok også rtg av lungene, kun normale funn. Dessverre er denne pustinga visstnok et ganske normalt symptom ved angst. Ekstremt slitsomt når det står på som verst.
Jeg merker at angstpustinga mi kommer i stressende perioder hvor det forventes mye av meg, og i perioder hvor jeg rett og slett er sliten i tillegg til at jeg skal prestere. Husk å sett av tid til egentid hver dag og få nok søvn! Oppsøk psykolog om du ikke allerede har gjort det, for å komme til bunns i tanker og bekymringer - DET har jeg undervurdert mange ganger, men nå innsett er noe av det beste jeg har gjort.
Til forsiden