Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psykomotorisk trening

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psykomotorisk trening

juni 12 2013 - 00:37
Hei skreiv for lenge siden og spurte om nokon hadde erfaring med Psykomotorisk behandling. Er sjøl no komt godt i gang med dette og ser at dette er et bra redskap for å lære seg å kjenne sitt eget reaksjonsmønster, og forstå at eg i mange år har låst føleser inni kroppen og bygd opp masse musklespenninger.
Angsten og depresjonen var allerede blitt bedre før eg begynte med dette, har gått til psykolog og går på Cipralex. Medisinen er et redskap for å komme meg ovenpå og har hjulpet meg mykje.
Men behandlinga eg no er begynt på skal hjelpe meg til å kjenne mitt eige reaksjonsmønster og lære meg å stoppe dette mønsteret. Eg har alltid stengt ting inni meg og lagd meg et panser av stramme muskler for å holde alt inne. Har masse gammalt grums fra fortiden som eg berre har fortreng for å sleppe å forholde meg til det. Har et veldig bra liv no med flott mann,barn, familie og venner, men slit med fortida.
Ser da er mange her inne som er motlause og ikkje ser noko løysing på angsten, men alle har me ein styrke inni oss som hjelper oss sjøl om da av og til ser håplaust ut. Og nettopp dåke har da som skal til for å løyse dette, så ta tida til hjelp, finn ein god fastlege hvis dåke ikkje har, oppsøk psykolog og ikkje vær redd for å bruk antidepessiva for ein periode hvis alt føles uoverkommelig. Men da alle må væra klar over er at antidepressivaen ikkje er et mirakelmiddel som virke med ein gong, da kan ta veker/måneder før effekten er optimal, men ikkje gi opp for resultatet komme :-).
Ønske dåke alle lykke til og ha tru på dåke sjøl <3
Til forsiden