Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psykomotorisk fysioterapi

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psykomotorisk fysioterapi

jan 11 2020 - 11:24
Hei. Jeg har en blanding av generalisert angstlidelse, PTSD og litt depresjon på toppen... Tidligere blitt utsatt for langvarig psykisk vold. Har mye indre spenninger og muskelspenninger. Min psykiater er sykmeldt på ubestemt tid. Lurer på om noen av dere har prøvd psykomotorisk fysioterapi? Erfaringer? Og gjerne tips om noen flinke i Oslo-området :-)
Avatar

Hei

jan 12 2020 - 02:50
Jeg gjorde det før.gikk flere år men takla det ikke og slutta der.det ble for nært for meg og følte meg verre på en måte.kan jo hende det hjelper deg.vi er alle forskjellige.
Avatar

Jeg har

jan 19 2020 - 18:32
Anbefales å prøve. Det hjalp meg å lære å puste igjen, sånn dyp pust, som roer nervesystemet.
Avatar

Psykomotorisk fysioterapi

jan 20 2020 - 15:19
Jeg har går til psykomotorisk fysioterapi en gang i uka.
Det er ikke alltid like gøy å gå dit, spesielt i førsten hvor man skal bli kjent og behandleren skal bli kjent med grenser og dine utfordringer, jeg har måttet tatt meg selve i nakkeskinnet og tvunget meg til å gå dit. Jeg angrer ikke, hele poenget med å gå til psyk. fysio er jo å finne egne ressurser inne i deg selv som man skal bruke for å bli sterkere psykisk, det finner man ikke etter bare 2 ganger. Det påvirker også psyken som også gjør at man får ut ting emosjonelt underveis. Men man blir sterkere av det.
Har du traumer med i bagasjen så er det lurt å spørre etter en behandler som har ekstra påbygging med traumeforståelse. :-)
Avatar

.

jan 21 2020 - 13:15
Enig med Fighter1jente86.
Jeg går til det selv. Jeg trenger personelig både fysioterapi og psykolog på en måte, her får jeg to fluer i en smekk. Jeg vet vel egentlig ikke om de kan kategoriseres som psykologer... tror kanskje ikke det, men hvertfall så fungerer de som det for meg.
Jeg har god erfaring med en på Varden på Nesodden, ved siden av sunnaas sykehus.
Avatar

Psykomotorisk fysioterapi

jan 21 2020 - 23:34
Angrybird:
De har psykolog utdannelse, han jeg går til har også ekstra kurs og utdannelse i traumeforståelse, det er litt kompleks da alt henger sammen, man prater jo mens man gjør øvelser(som kan virke litt rare der og da men som hjelper langsiktig)
De første gangene så skjedde det ingenting så jeg skjønte ikke vitsen med å gå dit, NÅ derimot er det supert og noe kommer til å fortsette med :-)
Avatar

:)

feb 6 2020 - 04:36
Der kan man se! Takk for info :) Ja, jeg har kommet meg gjennom en del behandling der nå med flere aha opplevelser og gledestårer! :)
Avatar

:-)

feb 9 2020 - 20:36
Så bra :D
Det er tøft i førsten fram til ting begynner å bli bedre men det er SÅ verdt det :-)
Til forsiden