Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psykomotirsk fysioterapi

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psykomotirsk fysioterapi

aug 27 2013 - 23:59
Hei, er det noen her som har prøvd dette?
Avatar

Psykomotorisk fysio

aug 28 2013 - 01:14
Hei. Eg begynte hos psykomotorisk fysio i beg av mai. Og er imponert. Var skeptisk når eg begynte for eg visste lite om den form for behandling.
Men dette er utrolig , lærer koss kroppen reagerer på hendelser som ligg langt tebake i tid. Lærer også knep for å få kroppen til å tenke annleis og ikkje gå inn i mitt gamle reaksjonsmøster.
Har fått nokre reaksjoner underveis men dei tar me opp mens eg er der så da går greit.
Eg går enda ein gong i veka siden kroppen min er ganske låst, men sikt skal eg gå annakvar veke.
Går til privat terapeut fordi ventetida er lang hos da offentlige så da blir dyrt, men verd kvar krone :-).
Mvh Anna Sofia
Avatar

nettopp begynt

sep 1 2013 - 10:18
Hei!

Jeg begynte hos psykomotorisk fysioterapeut på DPS for noen uker siden. Foreløpig har vi ikke fått gjort så mye mer enn å snakket litt om symptomer og en kroppsundersøkelse. Har gjort et par øvelser som virket litt rare. Blitt vist litt hvordan man kan få kroppen til å slappe av. Flott å også ha psykolog på DPS, da kan de snakke sammen. Har som sagt ikke fått gjort så mye der enda, men tror det blir bra. Kjekt å få kroppsperspektivet med i bilde når det kommer til psykiske lidelser.
Avatar

Tjaa

sep 4 2013 - 16:03
Jeg gikk på Volvat, ikke særlig fornøyd, men prøvde bare tre ganger.
Har tenkt til å prøve ett annet sted, må bare finne noe som ikke er så dyrt :)
Avatar

Psykomotirsk

sep 4 2013 - 16:31
Spennende å høre erfaringer fra andre. Jeg selv har begynt med dette. Har vært der noen få ganger å synes det er merkelig hele greia :) Men ønsker å gi det ett forsøk siden jeg fikk komme dit ganske fort. Jeg får gratis siden jeg går i samtaleterapi ( det er en eller annen ordning de har).

Når jeg sier jeg går til psykomotorisk fysio til andre mennesker så spør de om jeg føler noe? om jeg har fått noen følelser eller blitt berørt? Skjønner ingenting jeg :)

Er det noe dere har opplevd? Fått en reaksjon?
Avatar

Psykomotorisk

sep 5 2013 - 00:52
Hei igjen. Eg har som sagt gått siden mai, 1 gong i veka. Er så heldig at eg har fått ein dyktig terapeut. Hu går veldig forsiktig fram for at eg ikkje skal få alt for store reaksjoner.
Etter nokre veker fekk eg et par dagar med uro om morgonen, ikkje angst men meir som noko som låg der og trigga uroa i meg. Etter da tok hu beh enda roligere. Har og no etter ferien vore der og fått reaksjon. Den første var at eg følte meg trist og ville gråte , og den andre gjekk på kvalme og svimmelhet . Men hu er flink til å ta ting der og då så eg får snakke om da eg føle før eg går.
Kjenner at mange av spenningene i kroppen har mjukna og at eg og har lært meg måter å takle smerter og uro på når eg kjenner dei komme. Er langt igjen før eg får løyst opp alt, men kjenner eg er på vei. Går i tillegg til kiropraktor på samme klinikk for å løyse opp låsninger i kroppen.
Eg har tru på denne behandlinga og legen min seier dette er veldig god behandling for folk med min historikk. Men gi ikkje opp, prøv å fullfør behandlinga. Og til deg som gav deg etter 3 gonger, prøv ein anna klinikk for etter so kort stund er du ikkje i nærheten av å få tak i nokon av plagene dine, hverken psykisk ekker fysisk. Vart et langt svar dette.
Lykke til begge to.
Klem fra Annasofia
Til forsiden