Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Prikking i ansikt, synsforstyrrelser og svimmel

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Prikking i ansikt, synsforstyrrelser og svimmel

des 19 2017 - 18:44
Hei, Det har tatt meg lang tid for og prøve og finne ut av hva er det som egentlig er galt med meg. Det begynte for 1 måne siden at jeg fikk mye lemus og litt syns forstyrringer på høyre øye. Det har siste 1,5 uken gått over til at jeg har blitt nummen og fått prikking i høyre side av ansikt , i går og i dag har jeg det føltes ut som jeg skulle svime og følte at jeg letta litt fra golvet. Jeg har en indre uro som sier at det er noe som ikke stemmer og at jeg er syk. Er det noen andre som har hatt det sånn som meg og kanskje kan hjelpe meg med og roe ned litt?

Hjerte klem til dere <3
Avatar

Re: Prikking i ansikt, synsforstyrrelser og svimmel

des 19 2017 - 21:29
Har du vet til legen og sjekket for vitaminmangel? Dette er ufarlig, men kan gi slike symptomer som du beskriver. Det er da å ta en blodprøve, og evt ta kosttilskudd om noe mangler.
Avatar

Re: Prikking i ansikt, synsforstyrrelser og svimmel

des 19 2017 - 23:38
Hei Soul eater. Jeg har vært i dag. Så får vell tilbakesvar løp av noen dager.
men jeg kjenner jo og tror jeg selv det er noe helt annet , tror jo jeg er syk og livredd for og legge meg og sove , for redd for ikke skal klare våkne og redd for at det skal hende noe. Helt grusomt, aldri hatt det sånn før. Så kan jeg få stikke følelser i fot eller bak i rygg, eller hode når blir på værste og da tenker jeg nå er det helt over og ut .
Avatar

Re: Prikking i ansikt, synsforstyrrelser og svimmel

des 20 2017 - 07:34
Høres ut som vanlig sykdomsangst, men selvfølgelig bra at du får sjekket det ut.
Til forsiden