Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Prikking !

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Prikking !

jan 11 2018 - 20:00
Det jeg lurer på er om man kan ha angstsymptomer selv om man er "lugn som skjæra på tunet" slik som meg ? Har tidligere hatt angst for sykdom og hadde jobb der jeg ble utsatt for kortvarig ekstrem stress. Men dette er lenge siden nå, men fortsatt har jeg daglig prikking i venstre bein og fotblad, i fjeset, i begge underarmer og ut i lillefingre og halve ringfingre. På det mest intense kan jeg få det nedover brystet og magen også. Men det siste året har jeg ikke vært utsatt for noe. Jeg har litt vanskelig for å skjønne det egentlig !?
Er angst slik at jeg kan ha disse symptomene selv om jeg ikke er redd ?
Avatar

ja

jan 11 2018 - 23:11
ja, jeg har det med jevne mellomrom, og der kommer som lyn fra klar himmel i ansiktet, på nesen, en fing eller hele hånden, på låret eller hvor som helst. Er man anspent både bevisst og ubevisst så legger man merke til de rareste ting med kroppen!
Avatar

Re: Prikking !

jan 12 2018 - 08:20
Men denne prikkingen er ganske slitsom enkelte ganger. Bruker yoga, og kan da klare å puste det vekk i korte perioder. Eller jeg kan trene det bort i et par dager. Men finnes det medikamenter som kan tas noen ganger når jeg ikke har muligheten, tid og sted, til å fokusere på prikkingen min. Det blir jo litt mye "meg" noen ganger føler jeg
Avatar

.

jan 12 2018 - 11:43
Jeg vet ikke om det finnes medisiner for det. For min del kan jeg ikke gjøre annet enn å vente til det går over. Det lengste jeg har hadt er prikking på nesetuppen eller en strømlignende følelse på et punkt på underleppen i opp til en uke om gangen.

og ja, det er superslitsomt. Kanskje massasje hjelper? og da skikkelig hard idrettsmassasje som løser opp spenninger.
Avatar

Re: Prikking !

jan 12 2018 - 12:28
Jeg var mye plaget av prikking, men i mitt tilfelle viste det seg at årsaken var mangel på B12 vitamin, det gikk over etter at jeg begynte med tilskudd.
Avatar

.

jan 12 2018 - 16:46
ja, det funket faktisk med høye doser b12 vit for meg også, men det forsvant ikke helt. dvs, det kommer og går.

Lavt stoffskifte kan også gi slike symptomer har jeg lest.
Til forsiden