Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Pressende føles i ribbein

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Pressende føles i ribbein

jan 24 2022 - 00:19
Hei! Jeg må bare skrive her og håpe på svar med en gang. Jeg har en pressende følelse i ribbeina øverst på høyre side. Akkurat ved kanten på ribbeina under puppen om jeg kan si det.

Det var der litt i går kveld og jeg har jo hatt det litt før. Men denne gangen blir jeg veldig redd. Ringte kjapt legevakta og de syntes det hørtes ut som muskelverk. Jeg kan tro det selv, men alikavel redd for alt annet.

Etter jeg hang meg opp i dette i dag så er pulsen da blitt kraftigere og kjennes i hele kroppen og små skjelvinger.

Er det noen som har hatt samme ? Hjelp
Avatar

Re: Pressende føles i ribbein

jan 24 2022 - 00:52
Jeg sliter ofte med noe som kjennes ut som stikking smerter (hovedsakelig bak i ryggen på enten ene siden eller begge i lunge høyden) men hender får det foran på en av sidene av brystpartiene også. Vet ikke om er noe av det du opplever?
Avatar

Hei

jan 24 2022 - 01:08
Det kan være ømme muskler mellom ribbeina. Jeg hadde det en gang foran på brystet, dro til legevakten og så kjente legen der det var vondt og det var i musklene.
Da hadde jeg også vært ganske anspent de foregående dagene.
Avatar

Re: Pressende føles i ribbein

jan 24 2022 - 10:15
Takk for svar!
Jeg har hatt slik stikkende følelse som du beskriver før. Dette er ikke helt samme. Kjennes ut som en klump, men kjenner ikke det fysisk.
Har hatt det midt i brystet før og da mente legen det var muskelsmerter. Jeg slo meg til ro med det den gangen og det tok flere år før det kom tilbake igjen.

I natt våknet jeg etter 1 time søvn og det kriblet i armer, bryst og hodet. Kjentes ut som om det holdt på å sovne. Det var sykt ekkelt. Har bestilt time hos lege så før høre hva dem sier.
Avatar

Oppdatering

juli 7 2022 - 20:37
Hei!
Ville bare skrive en oppdatering nå en god stund etterpå.
Var for ikke så lenge siden og tok ultralyd av ribbein og det partiet der. Han så ingenting galt.

Det kommer i perioder. Plutselig helt fin også kommer det nå igjen. Hadde det ikke når jeg var til ultralyd så tenker selvfølgelig på at da var det ikke der.. men hadde det vært noe alvorlig ville det vel syntes. En svulst kommer vel ikke og går som den vil. Hehe

Til forsiden