Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Plutselig kvalme og klump i halsen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Plutselig kvalme og klump i halsen

april 17 2019 - 23:25
De siste dagene har jeg opplevd og fått en plutselig kvalme. Jeg opplever nå ganske fine dager etter å ha slitt med en ganske så intens angst i 1 års tid. Første gang jeg opplevde dette var dagen etter jeg hadde hatt et møte med NAV. Et møte jeg var veldig nervøs for, hadde hjerteklapp de 10 første minuttene men dette roet seg etterhvert. Dagen etter følte jeg meg fin, men like etter frokost ble jeg plutselig veldig kvalm. Føltes ut som om jeg kunne kaste opp. Var da angstdårlig i et par dager. Så ble jeg helt fin igjen og har hatt to - tre veldig fine dager. I dag startet dagen bra, også en stund et par timer etter frokost føltes det ut som det satt fast noe i halsen. Klump i halsen, litt hås, hoster, føles ut som jeg skal bli kvalt. Så blir jeg veldig kvalm. Det blir bedre når jeg legger meg ned og roer helt ned. Men blir like kvalm når jeg reiser meg opp igjen. Noen som har erfart det samme? Er så redd for at jeg nå skal oppleve to - tre fine dager, også bli kvalm, fine dager igjen, også kvalm osv.

I dag føltes det nesten også som luftbobler i halsen som satt fast i halsen. Blir veldig sliten og redd selvfølgelig og får litt smått panikk av alt sammen som selvfølgelig ikke gjør ting noe bedre. Orker ikke snakke så mye heller.

Noen som kan hjelpe?? I hvertfall roe meg ned med at det mest sannsynlig "bare" er angst?
Til forsiden