Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Personer på alder rundt 18 med angst som vil snakke?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Personer på alder rundt 18 med angst som vil snakke?

sep 9 2008 - 20:31
Hei. Jeg er en jente på 18 år som sliter veldig med sosial angst. Det har blitt til at jeg ikke klarer å gå på skolen eller være med venner og kjæreste. Eneste jeg klarer er å sitte foran tv'en dag inn og dag ut. Grunnen til angsten min er utseendet. Jeg sliter med uren hud, og det har ødelagt selvbildet mitt totalt selv om andre sier jeg ikke har noe problem og ser bra ut. Jeg klarer ikke stole på dem og ta det til meg og på grunn av det tørr jeg ikke vise meg til andre, så jeg stenger meg inne. Er det noen som har det på en liknende måte, så hadde jeg vært takknemlig for svar.
Avatar

Re: Personer på alder rundt 18 med angst som vil snakke?

okt 10 2008 - 23:34
Hei, jeg er ei jente på 18 år, sliter med sosialangst, og er deprimert..Jeg har dårlig selvbilde og skjønner hva du mener altså!! Jeg tror heller ikke på de irundt meg når de kommer med komplimenter, og det er hardt!
Avatar

Re: Personer på alder rundt 18 med angst som vil snakke?

okt 31 2008 - 05:34
skjønner omtrent hvordan du har det. Er 16 år og har sosial angst. jeg går fortsatt på skole men det er flere ganger jeg ikke klarer å komme meg til skolen. Orker rett og slett ikke. Blitt litt mobbet for utseende mitt i slutten av barneskolen, og det sliter jeg med enda. Får jeg komplimenter fra andre jenter eller gutter som sier jeg er pen, søt, fin osv. tror jeg alltid det er noe bak eller at den som sier det sitter og ler av meg bak ryggen min. jeg tror aldri de mener det de sier. skjønner det er tøft, og det er et rent helvette! men har du prøvd å gå til legen din med dette? og kanskje få hjelp?
Til forsiden