Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Partner med angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Partner med angst

jan 23 2013 - 23:16
Hvordan takler partneren din at du har angst? Grunnen til at jeg spør er at jeg idag har tatt mot til meg og bedt ei jente ut. Det er selvsagt laaangt derfra til å bli sammen, men hvordan går man fram med å fortelle om det jeg sliter med? Hvordan ville du reagert hvis den du datet sa at han/hun sliter med angst?
Jeg har lite erfaring med damer og tar gjerne mot tips:)
Avatar

:)

jan 23 2013 - 23:18
Jeg hadde emetofobi før jeg møtte mannen min, og den fortalte jeg om rimelig tidlig. Men noen måneder etter vi ble sammen, så begynte jeg å slite med annen angst, og han har tatt det veldig fint. Han blir frustrert fordi han ikke kan hjelpe meg på noe vis, men han takler det.

Når det gjelder for meg å bli sammen med noen som sliter med angst, så kommer det litt an på typen og alvorlighetsgraden. Jeg hadde ikke kunnet være sammen med noen med lammende sosialangst feks. Jeg er avhengig av å komme meg ut døra, gjøre ting og helst sammen med den man er sammen med. Men en vanlig angstdiagnose hadde ikke skremt meg vekk.
Avatar

angst

jan 23 2013 - 23:43
Jeg har angst. Jeg vet ikke helt hva slags angst, men det spiller vel ikke så stor rolle akkurat her. Eksen min er den første jeg fortalte alt jeg tenker på, og hun mente at jeg har angst. Hun var veldig oppmuntrende til at jeg skulle gjøre noe med problemene mine, noe jeg også har gjort. Jeg har begynt å gå til psykolog og fått påvist angst og depresjon, men får fremdeles tidvise angstanfall og "off-dager", men håper at det hjelper. Kjæresten min er veldig forståelsesfull, og er bare glad for at jeg sier ifra når jeg har det litt dårlig, og spør om det er noe hun kan hjelpe meg med. Som regel hjelper det bare å snakke, så veldig glad for at hun ikke blir redd eller sånn. Alt i alt: jeg har bare fått positive tilbakemeldinger fra de få jeg har fortalt om angsten, hvilket er stort sett bare de to jentene jeg har vært sammen med :-)
Avatar

Takk for svar

jan 26 2013 - 17:38
Jeg kommer nok ikke til å legge ut angstproblemene mine med det første, men heller ta ting som de kommer.:) Spennende nok blir det uansett, da jeg er uerfaren og hun sikkert er erfaren :) Hvis dere har noen tips i fht å få jenta interessert i å treffes igjen,så takker jeg for det :P
Avatar

Hei

jan 26 2013 - 18:21
Vær ærlig :) Si til henne at du hadde det hyggelig og at du gjerne vil treffes igjen. Kanskje ha et forslag til hva dere kan gjøre og spør om hun vil bli med. Det enkle er som regel det beste og du slipper å rote deg bort i ord eller en lang forberedt tale for å få henne til å føle det samme. Hvis hun hadde det hyggelig og liker deg, vil hun treffe deg igjen. Og sjansen er jo stor for det siden hun sa ja til å gå ut med deg første gangen. Lykke til :)
Til forsiden