Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Panikkangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Panikkangst

sep 8 2021 - 22:39
Hei, jeg er vanligvis utadvendt og sosial.
Men... Når jeg er på f. Eks kurs eller lignende og må presentere meg selv får jeg en ekstrem hjertebank og stemmen min blir veldig tynn selv om jeg egentlig ikke er redd. Samme når jeg sitter i begravelse eller kino og det er helt stille begynner jeg å slite med halsen og svelg, høres sikkert sykt ut. Jeg føler jeg må svelge og hver gang jeg svelger så er det som å svelge en utyggd drue. Jeg må da gjøre en bevegelse i kroppen for å kunne svelge vanlig. Skjer kun i stillhet. Kan ikke være flere som har det sånn? Haha
Avatar

en slags panikkangst.. ?

sep 13 2021 - 20:04
Tja, det er vel en form for angst for forsamlinger. Har til dels samme opplevelsene i det daglige selv. Jeg jobber som leder og er ofte møteleder både for kjente i firmaet og ukjente og nye kunder osv. Siste 2 åra har jeg slitt veldig med det samme som deg, stemmen blir bare "borte" men enda værre som har skjedd nå siste tiden er at jeg får totalt panikk midt under møtene, hjertebank, kaldsvette og mister fokus. Foretrekker teamsmøter :-)
Avatar

Re: Panikkangst

sep 15 2021 - 12:51
Det som er spesielt er at jeg har jobba med kollegaene i snart 10 år og er ikke sjenert eller noe som helst, men når vi sitter på felles møte så før jeg sinnsyk hjertebank og sier ingenting hvis jeg ikke må.
Sist så var vi 3 kolleger som skulle snakke med en samarbeidspartner, de var også 3. Vi begynte å presentere oss selv, jeg trudde jeg skulle svime av. Jeg lata som jeg måtte ta en tlf og gikk fra rommet rett før det ble min tur.
Skjønner ikke hva som skjer, jeg er jo sosial og prater daglig med ukjente folk face to face.
Til forsiden