Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Panikkangst og ekstraslag

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei

mars 29 2021 - 23:02
Det å miste noen er forferdelig forferdelig men dere får nok noen svar ved å se på dokumentaren livet etter døden på Netflix.Det kan hjelpe dere mye.Hjalp meg.
Avatar

Til begge to :)

mars 30 2021 - 16:31
mrsfreak1983 Å ja, vet akkurat hva du mener, mye mellom himmel og jord som vi ikke kan forklare. Og slik skal det være, jeg tror absolutt de vi er glad i er rundt oss, i denne verden eller den neste tror det 100%. Utfordret blir vi hver dag, og vi tar jo utfordringen om vi vil eller ei hver eneste dag. Tenker en del på utfordring, men også avledninger. Jeg tror at en kan forsøke å avlede, det kan virke, kjenner du katastrofetankene uansett smerte, har du forsøkt å gjøre noe totalt annet og si du har kjent dette mange ganger? Det er ikke alltid det funker men det har funket for meg et par ganger. Synes du er flink som oppsøker oss andre og lytter og svarer. Du har mange gode poeng :)

Amalie9798 Gå tur er jo en fantastisk og sunn hobby, jeg var ute med metallsøkeren i dag og fikk litt mestringsfølelse, fikk et ekstraslag jeg hang meg litt opp i men så klarte jeg bare fortsette kjente ikke noe mer. Men omsider hjemme så kjenner jeg f.eks på slitenheten og jeg føler jeg får angst av å være sliten, har du følt slik noengang, rask høy puls, begynner å kjenne etter så kommer uroen osv og ond sirkel, men i dag greide jeg avlede men aner ikke hvordan, det fungerte der og da. Akupunktur følte jeg roet ned, litt lenge siden jeg gjorde det men de jeg gikk til sa det hjelper på angst fordi en løser ut noe av det stoffet en har for mye av i kroppen fra før som kan gi angst, denne akupunkturen har du nåler i ørene. Det er ikke farlig, men husker jeg var litt nervøs første gangene. Gjør det ikke nå pga korona. Husker en blir mer rolig mer avslappet i alle fall, du kan jo forsøke å se om det hjelper deg, om du får mulighet en gang :)

Vi får bare holde ut og tenke det ikke er noe farlig bare utrolig vondt og ubehagelig. Håper dere har en god dag. Her er det strålende sol og fønvind :)
Avatar

Hei

mars 30 2021 - 17:20
Hound noen ting er ikke meningen vi skal vite.Jeg tenker mye på helvete er på jorda og vi må bare kjempe gjennom utfordringer.Jeg prøvde akupunktur før men jeg ble faktisk urolig av det men så var det fysioterapeut og det samme der havna til slutt hos psykomotoriker det var bedre enn de to forrige men jeg slutta der når det ikke gikk lenger og det var etter flere år.Men jeg syns man skal prøve og se an hvordan det fungerer.For noen hjelper det masse.
Avatar

Hei!

mars 30 2021 - 23:17
Jeg kjenner meg igjen i det du sier. Når jeg begynner å kjenne etter blir det ofte verre.

Kanskje jeg får prøve akupunktur en gang :)

Jeg sov godt i natt til tross for at jeg våknet en gang rundt 4 tiden, men sovnet fort igjen. Det var deilig ettersom jeg ikke fikk sove natten før.

Dagen har vært god. Jeg føler at jeg har klart å slappe litt av i dag og ikke kjenne sånn etter symptomene. Jeg gikk også en lengre tur i dag med hunden min. Hva med dere?
Avatar

Hei

mars 31 2021 - 04:12
Det som er hvis man kjenner etter symptommer så kjenner man hele tida nye ting.Kroppen og psyken henger så mye sammen.Angst er jo kjempe mye fysisk.Bare panikkanfall er jo dramatisk.Den er så fysisk.Jeg syns beroligende hjelper veldig mye faktisk.Syns du bør prøve akupunktur Amalie.Hvem vet kanskje hjelper det deg.Det er rart det der noe som hjelper en person trenger ikke hjelpe en annen og motsatt.Selv om akupunktur ikke hjalp meg så kan det hjelpe deg..Har det vært fin tur med hunden i dag.Håper dere går søvn nå.Jeg får ikke søvn nå.
Avatar

Ønsker dere en fin dag!

mars 31 2021 - 13:35
Helt riktig Mrsfreak1983. Ja det kan være at det fungerer for meg. Vi er forskjellige så.

Hadde en fin tur med hunden min igår!

Huff, fikk du ikke sove i natt? Sovnet rundt 2-3 tiden i natt jeg. Prøvde å legge meg tidlig men det gikk ikke helt etter planen.
Avatar

God dag

mars 31 2021 - 16:24
Heisann, jeg presset meg ut i dag igjen, det gikk sånn helt ok, fikk meg et ekstraslag og så satte psyken i gang og jeg bannet å steiket, men stod i det og fikk ikke flere. Så dro jeg hjem og nå hjemme så sitter jeg selvfølgelig å kjenner etter, fikk enda et ekstraslag jeg kjente veldig godt, det er som jeg scanner det hjertet 24/7 men gjør det ubevist også, men når jeg kjenner noe blir jeg super redd, selv om jeg bar kjent dette tusenvis av ganger. Til og med nå som jeg sitter her kjenner jeg det forferdelige uroen som presser seg frem, det er den fysiske biten som er noe forferdelig dritt (føler dere også at det er det fysiske biten som ødelegger mest?), det gjør meg så handicapet i nesten alle situasjoner. Følte akupunktur gjorde meg mer avslappet men holdt ikke på lenge nok tror jeg, og det med urolig sitter i hodet tror jeg, som missfreak1983 sier det er individuelt, jeg gjorde det noen ganger til slutt gikk uroen vekk, men husker ikke hvor mye det hjalp på angsten osv men tror det hadde noe effekt. Jeg sov helt ok i natt egentlig, og nå er det jo påske og det er egentlig ikke noe jeg feirer så alt for mye, men ungene synes jo det er veldig gøy.
Håper dere har en ok dag, jeg skal bare prøve å holde meg i ro resten av dagen nå.
Avatar

Heii

mars 31 2021 - 23:19
Bra av deg at du kom deg ut!

Jeg føler også at den fysiske biten ødelegger mest. Det oppleves så skremmende og ubehagelig. Prøver å ikke kjenne så mye etter, men det er vanskelig. Vanskelig å flytte fokuset på noe annet når jeg konstant kjenner et ubehag i brystet.

Dagen har vært litt dårlig, jeg fikk et lite panikkanfall tidligere. Jeg kjente plutselig at brystet ble strammere, hjertet begynte å slå hardere, jeg ble svett og redd... Det varte ikke så lenge heldigvis.! Jeg klarte å flytte fokuset utover. Sa til meg selv: "Pust ut, det er bare et panikkanfall. Det er ikke farlig" Så klarte på en måte å avlede det. Men det er fryktelig skremmende og ubehagelig når det først skjer. Huff.
Har tatt meg et bad, drukket te og forsøkt å gjøre noen pusteøvelser så kjenner meg litt mer rolig nå. Håper jeg får til å sove i natt.
Avatar

Hei

april 1 2021 - 00:04
Som jeg tenker på dere to tøffinger.Kjemper mot alt dette som å kjempe i en krig indre krig.Jeg føler ikke at det hjelper å gå tur.jeg vet ikke hvorfor får jo høre at bare en liten tur hjelper når man har energi mangel men jeg føler ikke at det hjelper egentlig
Avatar

Føler med dere

april 1 2021 - 10:50
Hører deg Amalie, det er gelt forferdelig jeg vet hvordan du har det. Slik du beskriver det hadde jeg det for noen mnd siden, det snudde å ble til disse ekstraslagene i stedet. Jeg kan ikke forklare hvorfor det hendte, ikke i det heletatt. Når jeg fikk turer som du beskriver Amalie fikk jeg totalt panikk ringte kona mi heletiden å trodde mine siste minutter var kommet, jeg forsøkte å gå av meg den raske pulsen mm uten at det hjalp sørlig. Men til slutt ga det seg like fort som det oppstod. At vi har en indre krig msfreak det er iallefall ikke tvil om. Gå turer er smart sundt og godt. Men er ikke alltid jeg greier dette som før men forsøker, metallsøking er jeg ute i friluft og fysisk aktiv, angst er noe vi har alle har egentlig bare vi har fått det som sykdom. Amalie du sier du kjenner det i brystet, kjenner igjen den sommerfugl kriblende ekle følelsen kan ikke beskrives, noen ganger blir en stående å skjelve også. Dere er tøffe begge to som greier stå i det. Håper dere får en fantastisk fin dag. Iallefall så godt som det er mulig.
Avatar

Hei

april 1 2021 - 14:25
Åå Skjønner så godt dette med panikkangst dere.Man vet jo det kommer til å slutte men det er så kraftig og det strammer at der og da tror man at man får hjerteinfarkt.huff det måtte ha vært fælt å ha det slik Hound at du måtte ringe kona.håper kons di støtter deg mye.Det jeg mener er at folk sier alltid at å gå tur hjelper hvis man mangler energi og det hjelper med frisk luft men jeg føler det ikke sliki det hele tatt.Det har ikke hjulpet meg,kanskje er det litt sånn som akupunktur for noen hjelper andre ikke.
Avatar

Shit

april 8 2021 - 12:59
Ikke så høy i hatten i dag, kom meg fint ut med metallsøkeren men, så ble jeg litt svimmel og angsten satte fort i gang, endte med å gi meg. Angsten har mange former, men å stå i de 100% er super vanskelig. Hva med dere er alt vell?
Avatar

Enig

april 8 2021 - 16:32
I dag har jeg faktisk ikke vært ute. Er ikke i form. Skikkelig kvalmen. Men ellers helt ok.
Avatar

Hei dere

april 8 2021 - 17:07
Da har vi alle tre dårlig dag.Jeg er veldig langt nede denne depresjonen spiser meg opp.Jeg må også fortelle dere to noe jeg syns det kan bli bra.Det er nytt så vet ikke.Da jeg har opplevd mye her angrep av veldig få på forumet så skal jeg på discord med noen andre brukere herfra.Vi har bestemt oss for.Hadde aldri hørt om det før men nå har jeg Hvis dere ønsker å joine der også send pm til Tardetsommanhardet han har også skrevet på generell om dette.Jeg blir enkelte ganger rett og slett i dårlig humør her.Ellers har jeg hatt dårlig dag og sovet mye.Huff Amalie høres slitsomt ut med kvalme og det å ikke komme seg ut er kjent altså.the Hound det er nettopp det ned angsten den er så forskjellig og så fysisk som jeg skrev tidligere noen ganger føles det at den burde stått under fysisk sykdom for angst er så fysisk.
Avatar

Lenge siden

april 29 2021 - 15:03
Jeg så ikke dere hadde skrevet. Har hatt noen elendige dager i det siste. Kan forklare at i et par uker gikk angsten over til kvalme, så da jeg feks metallsøker ble jeg kvalm brekninger og bare ga opp. Nå nylig ca 3 dager siden så kom erkstraslagene litt tilbake. Jeg var hos psykolog i dag og etter møtet satte ekstraslagene i gang for fult igjen ommer i serier særlig om jeg beveger meg eller skal noe. Utrolig altoppslukende. Hvordan har dere det går alt vell? Om dere vil kan dere sende meg en vanlig personlig melding heller kanskje vært enklere, hva synes dere? Dere er flinke som står i stormen. mrsfreak mobbing er forferdelig og tragisk, og bare er trist at du må føle det slik her inne på en side vi skal hjelpe hverandre. Ser du nevner en gruppe på Discord msfreak, det kunne jo vært spennende det også jeg kan forsøke å sende en pm.
Til forsiden