Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Panikkanfall

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Panikkanfall

nov 6 2020 - 20:54
Hei dere . Etter flere år med GAD har jeg nå akkurat startet med zoloft. De lå i kjøkkenskapet i flere uker før jeg startet opp. Startet m 25 mg ....tolererte det bra ...litt økt urolighet og litt prikking i huden ( ansiktet). Etter en uke på 25 mg økte jeg til 50 mg. Gikk fint i tre dager , kun litt økt kvalme og litt hodepine. I dag på dag 4 etter økning ....våknet jeg veldig urolig , skjelven og hadde masse bekymringer ....tankekjør . Gelé i kroppen mens jeg var ute og gikk en tur. Mere og mere urolig utover dagen.....før jeg nå i kveld fikk hjerteklapp , svetting og full panikk. Har sobril jeg kan ta v behov så jeg tok 1 rett før panikkanfallet.
Er det flere som opplever dette når dere starter m f.eks zoloft ? Bør jeg gå ned til 25 mg igjen ? Eller vil det roe seg ? Blir takknemmelig for svar .
Avatar

altså

nov 6 2020 - 21:22
jeg har vel ikke
brukt akkurat din medisin
men har rik erfaring
og typisk for dem alle
er bivirkninger
alla de du nevner
vedvarer det
så prat med lege
det
er mitt beste råd ;)
Avatar

Takk for svar .

nov 6 2020 - 21:36
Vet vel egentlig at det kunne gi økt angst ......bare så utrolig uforberedt på det panikkanfallet ....har ikke hatt mange panikkanfall før , jeg er mer katastrofetroll og alltid på vakt og i alarmberedskap. Ble altså så satt ut . Å da kommer tvilen om jeg bør fortsette ....eller trappe ned og slutte. Fornuften sier at jeg må fortsette for å gi tabl en sjanse til å hjelpe meg å håndtere GAD.

Har legetime om en uke , men det virker nå som om det er lenge til ;/
Avatar

Re: Panikkanfall

nov 7 2020 - 02:11
Det er veldig normalt å få mer angst og eventuell depresjon de første 2 ukene på slike medisiner vertfall, om det varer en del lenger enn det så ville jeg tatt det opp med legen
Avatar

Takk

nov 7 2020 - 07:23
Takk for svar. Da får jeg bare prøve å holde ut . Blir sånn etter hver økning da sikkert :/
Til forsiden