Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Panikkanfall

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Panikkanfall

nov 12 2019 - 18:53
I det siste har angsten min vært unormal sterk & intens! Vet ikke hvorfor, men har mine mistanker om at stress kan være en årsak her, for har vært ekstra stresset i det siste... Får panikkanfall flere ganger i løpet av dagen, uavhengig av om jeg sitter & slapper av på sofaen eller om jeg befinner meg på et svært kjøpesenter, stappfullt av mennesker... Symptomene som kommer i tillegg til anfallet, skremmer meg, og spesielt ett av dem; Det er vanskelig å forklare, men en følelse av uvirkelighet, rammer meg... Føler meg ikke tilstede i kroppen min, men at jeg «svever» på utsiden av kroppen min... Akkurat som om hjernen min blir helt «tåkete», som om jeg mister kontrollen helt... Er dette farlig? Er det noe galt med meg? Hvordan holder jeg anfallene i sjakk? Tusen takk!
Avatar

Hei

nov 13 2019 - 23:41
Det er typisk med panikkangst.føler du det knyter seg rundt at du får så vondt i hjerte at du føler du kommer til å få hjerteinfarkt?føler du at du blir kvalt?uvirkeliggåhetsfølelse er forferdelig for det er så skremmende.har du søkt hjelp?pratet med fastlege el psykolog?
Avatar

Hei

nov 13 2019 - 23:46
Jeg syns faktisk også stesolid hjelper mye mot panikkangst.terapi sammen med medisiner.stesolid hjelper jo der og da men noen ganger må vi rett og slett ha det der og da.panikkangst og anfall er skremmende og veldig vondt.håper du får den hjelpen du trenger.
Til forsiden