Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Panikkanfall tar over

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Panikkanfall tar over

april 7 2019 - 23:47
Jeg har aldri slitt med noe som helst. Jeg sliter jo egentlig ikke med noe heller. Jeg aner ikke hvorfor jeg har alle disse panikkanfallene. Jeg har det kun når jeg skal sove. Sliter og med det og trekke inn pusten om dere skjønner, dette er noe som har blitt værre , henger vel sammen med angsten vil æ tro. Legen han gidder ikke og gi meg hjelp. Eller undersøke meg. Han blir sur for at jeg tar sykmelding fra jobb på grunn av dette og tar meg heller ikke seriøst. Jeg er i psykolog en gang i uka det hjelper litt. Noen forslag på teknikker og hva bør jeg gjøre? Vil bli kvitt dette her. Aldri hatt dette så skjønner ikke hvorfor jeg har det heller. Har et flott liv ellers med herlig forlovede, god familie og herlige venner. Bra jobb osv.
Avatar

Re: Panikkanfall tar over

april 8 2019 - 00:24
Bytt lege! Det er viktig å snakke med en som tar deg på alvor.
Avatar

Hei

april 8 2019 - 02:49
Jeg syns det er viktig at du sier ifra til legen om at du føler at du ikke blir tatt på alvor.hvis du føler etter det fortsatt at du ikke blir tatt på alvor bør du som gummihjerte sier bytte fastlege.
Avatar

pssssst

april 9 2019 - 22:08
helt enig både gummihjerte og mrsfreak
ellers bruk din psykolog godt
han/hun er jo den fremste eksperten
det finnes masse hjelp å få
stå på ;)
Avatar

Takk dere:)

april 10 2019 - 03:59
Takk dere:)
Avatar

Re: Panikkanfall tar over

april 15 2019 - 22:30
Jeg er helt enig med gummihjerte - bytt fastlege!

Jeg hadde en periode med ganske brutal panikkangst som oppsto helt ut av det blå. Det føltes så overveldende, skremmende og frustrerende fordi jeg ikke forsto hvorfor dette skjedde meg. Mitt beste tips til deg er å bli kjent med sykdommen fremfor å fokusere på hvorfor akkurat du opplever dette. Jeg ble frisk etter flere måneder med intens lesing av selvhjelpsbøker, informasjon på nettet, systematisk observering av mine symptomer osv. da det gikk opp for meg at jeg ikke lenger var REDD for å få et panikkanfall, og jeg var ikke lenger REDD for alle de psykosomatiske (kroppslige) symptomene jeg hadde. Du må bli kvitt angsten for angsten, og stole på din egen kunnskap når det gjelder slike ubehagelige kroppslige symtomer.

Jeg kjenner meg igjen i at du opplever angsten når du skal sove, og jeg har mange ganger opplevd det du beskriver med at det er vanskelig å trekke inn pusten. Jeg har dessverre ingen konkrete tips til akkurat dette, bortsett fra å prøve å ikke bli så redd for det. Disse symptomene blir mildere når du lærer å kjenne din angst og vet at det "bare" er angst og ikke noe farlig:-)

Lykke til!

Ps: Du kan sende meg en melding hvis du trenger noen å snakke med :-)
Avatar

Hei

april 25 2019 - 00:46
Okey takk for tipset
Til forsiden