Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Panikkanfall etter navsamtale tema sorggruppe

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Panikkanfall etter navsamtale tema sorggruppe

aug 26 2021 - 11:53
Hei ..

For snart 3 år siden tok mannen min livet sitt ..etter den tid har jeg også klart å miste barna mine tim barnevern to ganger. Etter mai i år når jeg mista de for andre gang ble panikkanfall hyppige og alltid på natt. Men idag var jeg på nav-møte. Der ble det tema igjen sorggruppe. Jeg har begynt til dps for utredning av ptsd og traumebehandling, har vært mye på kort tid. Men nav hooka meg opp med en sorggruppe jeg ikke har klar å ta kontakt med enda. Så i dag fikk jeg i oppgave å kontakte de når jeg kom hjem. Fikk klump i halsen når de nevnte det og nesen begynte renne. Ja selvfølgelig skal jeg det sa jeg og dro derifra med maska på. Med en gang jeg stakk foten ut døra begynte kremting og typ sår hals , pustebesvær og svette. Sååå kom anfallet deluxe når jeg kom inn døren hjemme. Kontakta fastlege, han hørte på stemmen at pulsen og ånde var forhøyet. Jeg spurte om beroligende for det er så vondt i hjertet, men han sa det var best å ri av stormen uten. Nå stikker det i brystet, meditasjon funker ikke for det er så vondt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. noen som har noe tips? Kjennes ut som hjertet mitt revner og svetter ut all veske i kroppen:(
Avatar

Re: Panikkanfall etter navsamtale tema sorggruppe

aug 26 2021 - 19:01
Hei!
Skjønner at du har det skikkelig vondt<3
Jeg tenker at hvis du har det så vondt så kan det være det beste er å dra til psykiatrisk legevakt og høre om du kan legges inn. Der kan du få noen å prate med, noen som kan passe på deg noen dager og hjelp til å finne veien videre.

Sender deg masse gode tanker.
Avatar

altså

aug 27 2021 - 04:15
leger generelt er altfor restriktive
når det gjelder å skrive ut beroligende
det er jo en årsak til at de finnes
jeg får mange ganger så fuckings sterk angst
at det er kun beroligende som hjelper
heldigvis har jeg en behandler på dps
som forstår dette og lar meg få
aner ikke hvor jeg var uten
så du har min fulle medfølelse
håper din lege snur om mht dette
hvis ikke ja gå for innleggelse
Til forsiden