Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Pang sa det :(

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Pang sa det :(

feb 18 2019 - 11:43
Hei alle sammen :)

Jeg har levd med angst/deprisjon i 14år. Har hatt en bra periode nå på noen år der jeg har klart å fungere noelunde. Har fast jobb som jeg trives i. Så på bursdagen min så smalt det. Mistet helt fotfeste å tårene trillet. Fikk skyldfølelse for alt og samvittigheten gniddd seg inn. Plutselig ble alt helt snudd på hodet. Nå er jeg sykmldt og vet ikke helt hva jeg ska gjør. Går til psykolog men føler jeg beghnner å bli nokså metta på å ha det slik. Alt av følelser er vekk føler lite for alt. Er skremmende. Redsel for å ikke bli bra gnager.

Andre som kjenner seg igjen?
Avatar

Re: Pang sa det :(

feb 18 2019 - 14:54
Kjenner meg igjen i at det plutselig smeller. Jeg hadde det helt fint frem til 8 desember da jeg på kvelden fikk masse leamus over hele kroppen og senere helt panikk (kanskje panikkanfall? Aldri hatt det før så vet ikke). Nå er hverdagen oppslukt av helseangst over diverse symptomer. Ingen matlyst og angst for alle fysiske fornemmelser. Klarer å gå på jobb men er ikke den personen jeg var for 2 mnd siden. Tenker ikke på annet.
Avatar

Re: Pang sa det :(

feb 18 2019 - 15:08
Kjenner meg også igjen i at det plutslig smeller. Hadde ikke store problemer før i jula, da var det plustlig som om det var noen som skrudde på en bryter i hodet og ting ble helt annerledes. Har hatt et helt annet og dystrere tankemønster siden det. Har også hatt et panikkanfall som gjorde at jeg var sykmeldt en periode. Har problemer med å få tankene som plager meg unna, de presser seg frem hele tiden og mest når jeg prøver å slappe av.
Til forsiden