Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

PTSD: Hva hjalp deg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

PTSD: Hva hjalp deg?

april 30 2014 - 17:52
Hva hjalp deg så du fikk sove bedre, kvitt angst- og panikkangst, unngår å ha kroppen i full beredskap 24/7 osv?
Avatar

Ta vare på kropp og sjel

mai 4 2014 - 17:15
Det er ekstra viktig å ta vare på det fysiske du sliter psykisk. For meg hjalp det å trene, spise sunt og for all del nok mat noe som igjen gir bedre søvn så kroppen for kvile seg ordentlig. Snakke med noen utvalgte,gråte og å få ut adrenalinet. Slappe av og ta vare på seg selv. Og en lege sa til meg at angsten fungerer slik at dess mer vi sloss mot den sterkere blir den. Å prøve å akseptere at den er der men den kan ikke skade deg kan hjelpe masse. Jeg sliter enda med angst i noen settinger og da prøver jeg å so til meg selv at jaja sånn er det bare. Det er en del av meg som forhåpentligvis vil gi seg en dag i fremtiden engang.
Avatar

ptsd

mai 13 2014 - 23:19
Er kronisk og vil etter slik jeg se det aldri forsvinne, du kan holde det noenlunde under kontroll ved trening.. hard trening er fyfy da det fører til forhøyet testonivå som påvirker systemet.

Jeg er imot Norges gullstandard, da dette hovedsaklig er offlabell..

Xyrem gjør underverker, men er veldig synd du enten må ha hatt narkolepsi eller testet ut alt annet først.

Bedrocan fikk jeg i nederland og var helt fantastisk. men er dyrt å reise ditt engang i mnd for nye resepter. Ble sagt jeg kunne få det i posten.. men de har bare blitt stoppet.

men substansene er ikke noe du skal tro du trenger, de skal holde deg i sjakk når det stormer som værst.. Så må du jobbe de tidene de ikke er så gale.

Så er det de pårørende som ikke forstår som må lære seg deg å kjenne. Når trenger du støtte og når fred.. Når skal vi pushe deg er det kun du som vet, å bør du prøve deg frem med å forklare diverse situasjoner/tilstander du kjenner godt.

Så er det bare å stå på tenke positivt og en dag skal du få livet tilbake.. DA MED RENTER!!

Til forsiden