Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

PTSD

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

PTSD

mars 27 2011 - 10:37
Hei! Er det noen som sliter med PTSD her? Har hatt det i 15 år og det blir bare værre. Snart ønsker jeg å dø en å gå å være redd hele tiden.
Avatar

Re: PTSD

mars 27 2011 - 12:32
Hei!
Har PTSD jeg og. Ja og er redd hele tiden. Kan prate vi?

Klem
Avatar

Re: PTSD

mars 27 2011 - 13:19
hei! hva er ptsd?
Avatar

Re: PTSD

april 10 2011 - 21:32
Hei!

PTSD - Post Traumatic Stress Disorder eller posttramatisk stresslidelse.

Får du behandling? Tankene omkring en stressende hendelse bygger oppunder lidelsen. Å få hjelp til å bearbeide den spesifikke hendelsen er viktig. Det som skjedde var ille. Den må bearbeides slik at tolkningen av den blir en annen enn den du har. Gi ikke opp. Be om hjelp av spesialister. Be legen din søke de beste terapeutene. Det er mulig å få god behandling for dette.
Avatar

Re: PTSD

mai 4 2011 - 13:21
hei.
jeg har PSTD og klarer meg nå ganske bra. Sliter en del med andre ting ennå, men det begynner å hjelpe. (jeg har bipolar lidelse 2 også).
Har gått i terapi i snart 11 år, byttet fra barnepsykolog til spesialist i psykiatri for tre år siden, og hun har hjulpet meg masse!
jeg klarer å se at det ikke lønner seg for meg å gå rundt å være redd hele tiden, og heller prøve å tenke positivt.(noe som ikke er mye lett når du er bipolar!)

Det er viktig å få god hjelp fra en profesjonell, men også å snakke med gode venner som du stoler på. Det gjorde jeg, og det var absolutt verdt det! De har hjulpet meg og støttet meg igjennom hele prosessen, så jeg vet at jeg ikke har vært helt alene.
Avatar

Re: PTSD

juni 7 2011 - 12:58
Hei!

Har også PTSD. Noen som vet om man har det livet ut, eller om det vil forsvinne når man kommer seg mer ovenpå (frisk)?
Avatar

Re: PTSD

juni 13 2011 - 21:07
Er ny på denne siden, men har også PTSD som diagnose. Syns det er vanskelig å få god hjelp. Og egentlig vet jeg lite om denne sykdommen for diagnosen er ganske mye. Men det er altså flere av oss....?
Til forsiden