Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Overdreven helseangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Overdreven helseangst

okt 15 2021 - 20:17
Jeg har hatt helseangst i 10 (!) år. Har gått jevnlig til fastlege for kognitive samtaler, vært hos Wilhelmsen, men ingenting hjelper. Min livskvalitet er helt forferdelig og jeg gråter så mye, bekymrer meg så mye og er allment lei. Har hele veien vært så bekymret for å dø at jeg nå har begynt å tenke tanker om å avslutte alt selv, slik at jeg har kontroll på situasjonen. Jeg har blitt henvist til psykolog - men trenger noen som kan gi meg betryggende ord om at det kan bli bedre. Jeg er så lei meg, men føler ikke jeg kan snakke sammen med andre i samme situasjon - men kanskje noen har vært der jeg er før? Og blitt bedre? ♥️
Avatar

Re: Overdreven helseangst

nov 4 2021 - 21:19
Hei!
Jeg sliter med det samme. Har ikke kommet dit at jeg ønsker å avslutte livet, men det er tungt, og er livredd for å leve med helseangst resten av livet.
Livskvaliteten min er helt fin rett etter ferske prøvesvar. Men så går det et par uker, og jeg får en ny vondt et sted.....da er vi tilbake til start.
"Har hatt "de fleste kreftdiagnoser snart, samt tilløp til slag, MS, osv....
Er også i full beredskap mht helsen til nærmeste familie...foreldre, barn samboer...

Jeg går på dps, noe som er fint for å ventilere og prøve grave fram til hva som ligger bak denne angsten, men det som fungerer best er å ha tett kontakt med fastlege for å få vurdert symptomer fortløpende.
Bare det å vite at jeg har time hos henne om 3 uker er i seg selv beroligende..
Dukker det opp noe jeg ikke greier å vente i 3 uker med, kan jeg ringe legekontoret, og hun ringer meg så fort hun har tid.

Nå er jeg inne i en periode hvor det ene slår ihjel det andre, og er møkk lei! Vil leve som en normal person!
Har en mistanke om at stengte treningssenter i et års tid, og ikke minst store vansker med å finne tilbake til gode treningsrutiner er årsaken til at alt er så ille nå....

Til forsiden