Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Oss venneløse, introverte, sosial angst og/eller depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Oss venneløse, introverte, sosial angst og/eller depresjon

juli 19 2020 - 23:50
Om du føler deg truffet så kanskje vi kan forsøke å hjelpe hverandre via denne kanalen. Selv er jeg en mann på 50+ og ønsker meg i første omgang nettvenner av begge kjønn. Problemet er at jeg er introvert og har trolig sosial angst. Jeg har ingen venner, men heller ingen fiender. Nær familie og kollegaer på jobb er de jeg omgås med. Jeg har ofte alle mulige unnskyldninger for å dra på besøk/innvitere på besøk. Dette er til stor frustrasjon for min kone som er ultrasosial. Er det noen som har gode råd for å få meg et bedre liv? Kanskje du har egen erfaring med å snu den negative trenden. Jeg lover å svare alle som kontakter meg. Å ha noen å snakke med om slike problemer kan være starten på en bedre hverdag.

Avatar

hai hai hai

juli 23 2020 - 01:56
i det daglige sliter jeg ikke
har mange kjente
og masse venner
men kommer jeg på arenaer
jeg ikke føler meg trygg
da kan svetten hagle
angsten kan være jævlig
så plukk fra hverandre det hele
finn ut hva du har angst for
slik kan du komme videre ;)
Avatar

Kjenne meg igjen

aug 23 2020 - 01:13
Har det ganske likt som du beskriver det, og har litt problemer med å skulle hva som skyldes introversjon og hvor den sosiale angsten kommer inn... Det er ei kjempeutfordring å bygge nettverk og være sosial med slikt i bagasjen.
Til forsiden