Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Orker ikke angsten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Orker ikke angsten

juni 29 2020 - 23:14
Angsten min er skikkelig ille for tiden. Jeg har de typiske angstsymptomene som skjelvinger, hjertebank etc - men jeg har også noen «rare» symptomer. Jeg er konstant svimmel, noe jeg antar er vanlig, men jeg føler også at synet mitt bare blir dårligere og dårligere. Samtidig føles det ut som at øyelokkene mine trykkes igjen, at jeg ikke klarer å holde øynene oppe eller er på nippet til å dø. I tillegg opplever jeg flere ganger om dagen, spesielt ved varme eller stress at det «blåser seg opp» øverst i halsen eller på siden - ikke helt klart å lokalisere da jeg får panikk når det pågår. Har nevnt dette for lege før, en mener det ikke er noe, en mente det var noe angstrelatert og en mente det var når blodet pumpet fort. I tillegg har jeg ofte en ubehagelig følelse lokalisert midt i brystkassen. Jeg har tatt TI ekg på et år, der det ikke har vært noe galt med noen av dem. Værsåsnill si at noen andre har lignende symptomer eller erfaringer å dele, at dette ikke er så farlig som det oppleves :(
Avatar

Orker ikke angsten

juni 29 2020 - 23:16
Jada, alle disse symptomene er kjente angst symptomer, og jeg har hatt de selv. Kommer sikkert til å få de igjen.

Det er forferdelig, men ufarlig. Klarer du å si det til deg selv, hjelper det en del.
Avatar

Hver dag

juni 29 2020 - 23:31
Har alle disse symptomene hver dag og prøver å fortelle meg selv hver dag st det ikke er farlig, men til ingen nytte.. har du også sånn «oppblåsning» i hals? Vet du hva det er?
Avatar

Yuuup

juni 30 2020 - 02:19
Ja. Har de jævligste symptomene hver dag. - svimmel
- rar følelse i øynene, orker ikke være våken
- mister følelsen i armer og bein
- kvalm
- utmattelse

U name it, jeg sliter også med å tro at det bare er angst. Er vanskelig når det er så fysisk. Samtidig merker jeg bedring når jeg får kommet meg ut og får tankene på andre ting.
Avatar

Kjent

juni 30 2020 - 02:46
Kjenner meg godt igjen i det du skriver, jeg har heller ikke helt troen på at det er angst. Prøver å fortelle meg selv at det er nok ikke så alvorlig som hjerteproblemer etc når jeg bare er rundt 20 år, men vanskelig å tro på seg selv når det føles som at hele kroppen svikter
Avatar

Re: Orker ikke angsten

juli 1 2020 - 20:02
Herregud, trodde det var jeg som hadde skrevet det innlegget! Har det på nøyaktig samme måten. Har slått meg til ro med at det er angsten, jeg har jo tross alt tatt EKG av hjertet og sjekket masse blodprøver for å se om hva det kan være. Det er angsten, og den er fæl.

Klem til deg fra meg
Avatar

Ryggen_

juli 6 2020 - 11:57
«Godt» å høre at vi er flere om de samme symptomene, har ikke vært borti så mange som har de samme rare. Veldig ubehagelig og skremmende når det pågår og klarer ikke å slå meg til ro med at det er ufarlig, tross gjentatte ekg og blodprøvetester. Siste uken har jeg også opplevd mye trykk i brystkassen samt «prikking» i hele kroppen. Hvordan har du klart å slå deg til ro med at det bare er angsten, og ikke bli livredd når det oppstår?
Avatar

Hei

juli 6 2020 - 20:39
Anoano ikke meningen å skremme men angsttilstand over lang tid er farlig kan føre til flere sykdommer men dette er vedvarende angst over mange år som er helt lammet over flere år.Så angst kan være farlig ja.
Til forsiden